Το Arcadia Portal σας προτείνει

Το Arcadia Portal σας προτείνει

Μάιος 24, 2013 - 14:31

Το ArcadiaPortal.gr σήμερα σας έχει ετοιμάσει προτάσεις για το πώς να περάσετε το Παρασκευοσαββατοκύριακο.
Οι προτάσεις μας είναι οι εξής:

Σινεμά
FAST & FURIOUS 6 – ΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ 6
Μετά τη ληστεία των εκατό εκατομμυρίων στο Ρίο, ο Ντομ, ο Μπράιαν κι η υπόλοιπη ομάδα τους βρίσκονται διασκορπισμένοι σε διάφορα μέρη του κόσμου (Κανάριοι Νήσοι, Χονγκ Κονγκ, Κόστα Ρίκα), αδυνατώντας να επιστρέψουν σπίτι τους και να ζήσουν μια κανονική ζωή.  Εν τω μεταξύ ο Χομπς καταζητεί μια οργάνωση «θανάσιμα» εκπαιδευμένων οδηγών υπό την υπαρχηγία της φερόμενης -μέχρι σήμερα- νεκρής αγαπημένης του Ντομ, Λέτι, γι’ αυτό και ζητά τη βοήθεια του Ντομ και της ομάδας του προκειμένου να μεταβούν στο Λονδίνο και να την εξαρθρώσουν, με αντάλλαγμα την πλήρη «άφεση αμαρτιών» τους, προκειμένου να επιστρέψουν με πλήρη ασυλία στην κανονική τους ζωή… (Δείτε ΕΔΩ όλο το πρόγραμμα του Cine Ville Tripolis)

Πολιτισμός
-Ο «Οδυσσεβάχ» από τη θεατρική ομάδα δασκάλων στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης στις 19:00 κάθε απόγευμα έως 2 Ιουνίου. (Περισσότερα ΕΔΩ)
-Παρουσίαση βιβλίου της Ρένας Ρώσση-Ζαΐρη στο Bιβλιοπωλείο «Το Άστρο του βιβλίου» την Παρασευή στις 19:30. (Περισσότερα ΕΔΩ)
-Η παράσταση «Χάνσελ και Γκρέτελ»  το Σάββατο στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης στις 18:00 και στις 20:00. (Περισσότερα ΕΔΩ)
-Εκδηλώσεις στην Ι.Μ. Καλτεζών για την Α' Πελοποννησιακή Γερουσία την Κυριακή το πρωί. (Περισσότερα ΕΔΩ)
-Πορεία Ειρήνης Κερασίτσα-Τρίπολη την Κυριακή στις 17:00. (Περισσότερα ΕΔΩ)
-Εορτασμός της Μάχης των Βερβένων την Κυριακή στις 11:15. (Περισσότερα ΕΔΩ)
-Εκδήλωση-αφιέρωμα στην Άννα Σικελιανού στον ΦΟΤ τη Δευτέρα στις 20:00. (Περισσότερα ΕΔΩ)

Αθλητισμός

Σάββατο 25 Μαΐου
-Φεστιβάλ Ρίψεων στο ΔΑΚ Τρίπολης 14:00-21:00. (Περισσότερα ΕΔΩ)
Champions League – Τελικός
-Ντόρτμουντ-Μπάγερν Μονάχου στις 21:15 στη ΝΕΤ και στο Novasports 1

Κυριακή 26 Μαΐου
-1ος Ποδηλατικός Γύρος Κτήματος Τσέλεπου στις 10:00. (Περισσότερα ΕΔΩ)
-Αγώνες 3ου Περιφερειακού πρωταθλήματος Τένις στις 9:30. (Περισσότερα ΕΔΩ)
-Φιλικός αγώνας βόλεϊ και φιέστα ανόδου για τα Λύκαια Μεγαλόπολης στις 19:00. (Περισσότερα ΕΔΩ)
Superleague - Πλέι οφ
-ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης στις 18:15 στο Novasports 2
- Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα στις 20:30 στο Novasports 1

Βιβλίο
Ένα καράβι στο μπαλκόνι μας, Γιοβάννα
Περασμένος αιώνας. Μια οικογένεια με εφτά παιδιά που μεγαλώνουν περνώντας μέσα από τον Πρώτο και τον Δεύτερο Παγκόσμιο πόλεμο, τον Εμφύλιο, το διχασμό.
Ιστορίες ανθρώπων στο γύρισμα ταραγμένων εποχών της ανθρωπότητας. Παιδιά που ζουν τον έρωτα, που πληγώνονται από τη μοίρα τη δικιά τους και της Ελλάδας. Ανάμεσα τους και η Αντιγόνη.
Όμορφη και αδικημένη όπως πιστεύει, με το πάθος να ζήσει, να λευτερωθεί, να υπερτερήσει, κινείται σπασμωδικά. Παντρεύεται και, ανικανοποίητη, ζει για λίγες, απαγορευμένες στιγμές, έναν μονόπλευρο έρωτα που καθορίζει τη ζωή της.
Μάνα μόνο επειδή γέννησε, σφραγίζει με μαύρο μελάνι τις ζωές των πλασμάτων που έφερε στον κόσμο. Υπάρξεις που θα παλέψουν και θα νικήσουν, για το δικό τους αύριο, για την ελπίδα.

DVD
Το δέντρο της ζωής
Ο Τζακ είναι ένα 11χρονο αγόρι που αντιμετωπίζει τη ζωή με θαυμασμό. Η εικόνα του για τη ζωή όμως σκοτεινιάζει, όταν βιώνει για πρώτη φορά γύρω του την αρρώστια, τον πόνο και το θάνατο. Η αναζήτηση της αλήθειας για τον κόσμο, αλλά και για τον εαυτό του, τον οδηγεί σε μονοπάτια που ποτέ δεν φανταζόταν.

Τηλεόραση
- Ανάμεσα σε δυο κόσμους την Παρασκευή στις 22:00 στο STAR
- Animated φιλόσοφοι το Σάββατο στις 17:05 στην  ΕΤ3
- Σενάριο καταστροφής: 9 Ρίχτερ το Σάββατο στις 22:00 στο ΣΚΑΪ
- Κυριακή στο χωριό την Κυριακή στις 17:05 στην ΕΤ3
- Η εξουσία της Νύχτας την Κυριακή στις 23:00 στον ALPHA

Διασκέδαση
-Δείτε τον τελικό Champions League στο Hall Cafe το Σάββατο. (Περισσότερα ΕΔΩ)

-Tο CineVille την Κυριακή θα φιλοξενήσει δυο παραστάσεις Καραγκιόζη. Πρωϊνή στις 11:30 και απογευματινή στις 18:30. (Περισσότερα ΕΔΩ)

Εξόρμηση
Άγιος Πέτρος
Ο Άγιος Πέτρος είναι ένα ορεινό κεφαλοχώρι της Αρκαδίας. Βρίσκεται σε μια πανέμορφη περιοχή στις βόρειες πλαγιές του Πάρνωνα σε υψόμετρο 950 μέτρων. Αξίζει να επισκεφθείτε τη Μονή της Παναγίας της Μαλεβής, τις εκκλησίες των Αποστόλων Πέτρου και Παύλου και του Αγίου Νείλου. Ο πύργος του Τρικαλίτη είναι ένας διόροφος πύργος εξαιρετικής αρχιτεκτονικής που βρίσκεται 5 λεπτά με τα πόδια από την πλατεία και αξίζει κάποιος να επισκεφτεί. Ο Άγιος Πέτρος διαθέτει καλό φαγητό σε εστιατόρια και ταβέρνες καθώς και διαμονή σε όμορφα ξενοδοχεία και ξενώνες. Επίσης,  προσφέρεται για πεζοπορία και ορειβασία. Υπάρχουν μονοπάτια που οδηγούν στις κορυφές του Πάρνωνα και στο ορειβατικό του καταφύγιο.