To Arcadia Portal κερδίζει τη μάχη της ενημέρωσης

To Arcadia Portal κερδίζει τη μάχη της ενημέρωσης

Φεβρουάριος 03, 2017 - 10:56
4 σχόλια

Η ιστοσελίδα μας δεν πωλήθηκε, δεν πωλείται και δεν θα πουληθεί

Το Arcadia Portal είναι η πρώτη –και με διαφορά- σε επισκεψιμότητα ιστοσελίδα ενημέρωσης στην Αρκαδία. Τα στοιχεία της Google Analytics μιλούν από μόνα τους και δικαιώνουν την προσπάθειά μας. Μια προσπάθεια που ξεκίνησε το 2009 από δύο ανθρώπους, τον Θάνο Μπόγρη και τον Γιάννη Συναδινό, και συνεχίζεται αμείωτη έως σήμερα.

Οι 390.396 επισκέψεις και οι 1.474.156 προβολές σελίδας τον Ιανουάριο του 2017, το γεγονός ότι το 74% των αναγνωστών μας επισκέπτονται το site μας ξανά και ξανά, μάς κάνουν να αισιοδοξούμε και να προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι.

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε καθημερινά και έμπρακτα, επισκεπτόμενοι τη σελίδα του ArcadiaPortal.gr για να ενημερωθείτε, να προβληματιστείτε, να εκφράσετε την άποψή σας.

Η Ηλεκτρονική Πύλη της Αρκαδίας προσπαθεί συνεχώς να μην μένει στάσιμη και να προσφέρει στο αναγνωστικό κοινό εκτός από καθημερινή και έγκαιρη ενημέρωση, εμπεριστατωμένα ρεπορτάζ, νέα από όλον τον κόσμο, πολιτιστικές, πολιτικές, αθλητικές και διασκεδαστικές στήλες, εκπομπές και αφιερώματα.

Ακόμη, το Arcadia Portal λειτουργεί σταθερά έναν πλήρη Οδηγό Επιχειρήσεων για την Αρκαδία, εύχρηστο και ανανεωμένο, ο οποίος φέρνει τους επαγγελματίες του τόπου μας κοντά στο κοινό.
Λαμβάνοντας τα επίσημα στατιστικά της Google, όλοι εμείς, η ομάδα του Arcadia Portal, αισθάνεται ότι αναγνωρίζεται η προσπάθειά μας για αντικειμενική ενημέρωση παρ' όλες τις αντιξοότητες και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε. Θα θέλαμε επίσης να σας ευχαριστήσουμε για τις παρατηρήσεις σας, που μας βοηθούν να κάνουμε αυτό το site μια πραγματική πύλη ενημέρωσης και επικοινωνίας για τον τόπο μας.

Και να σημειώσουμε το εξής, επειδή… πολλά ακούσαμε τελευταία: το Arcadia Portal ούτε πουλήθηκε ούτε πουλιέται ούτε θα πουληθεί. Από το 2009 που ξεκίνησε από την προσπάθεια δύο ανθρώπων και έως σήμερα, που έχουμε μια δεμένη και αποτελεσματική ομάδα, μαχόμασταν και θα μαχόμαστε για την έγκαιρη, αντικειμενική και  πλήρη ενημέρωση και προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώσουμε την εμπειρία των εκατοντάδων χιλιάδων επισκεπτών της ιστοσελίδας μας. Προσπαθούμε να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο και να πάμε ακόμα καλύτερα και παρά τις δυσκολίες, η εμπιστοσύνη όλων σας μας κάνει να αισιοδοξούμε ότι θα τα καταφέρουμε.

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους εσάς από την ομάδα μας!

 


4 Σχόλια

Αγαπητέ ανώνυμε αναγνώστη σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια .Σου επισημαίνω πως δεν κάναμε καμία αναφορά για πρώτους ,δεύτερους , τρίτους κτλ...**Με εκτίμηση**

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.