Απόπειρα αυτοκτονίας τα ξημερώματα στην Τρίπολη

Απόπειρα αυτοκτονίας τα ξημερώματα στην Τρίπολη

Νοέμβριος 05, 2018 - 10:55
4 σχόλια

Η άμεση επέμβαση της αστυνομίας απέτρεψε τα χειρότερα

Έγκαιρη ήταν η επέμβαση των αστυνομικών του Τμήματος Τρίπολης στην αποτροπή αυτοχειρίας στο κέντρο της Τρίπολης.

Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας 5 Νοεμβρίου περίπου στις 5:00 όταν συμπολίτης μας αποπειράθηκε να δώσει τέλος στη ζωή της, βουτώντας από το μπαλκόνι του σπιτιού της.

Προτού κάνει το απονενοημένο διάβημα, ένας οικείος της αντιλήφθηκε τις προθέσεις της και πρόλαβε να την πιάσει προτού πέσει στο κενό, αλλά το βάρος ήταν μεγάλο και δεν υπήρχε η δυνατότητα να την επαναφέρει μέσα στο μπαλκόνι.

Αισίως στο σημείο βρέθηκαν οι αστυνομικοί, οι οποίοι, μπήκαν στο σπίτι και κατάφεραν να σώσουν την 61χρονη κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Την στιγμή που η γυναίκα είχε γλιστρήσει από τα χέρια του οικείου της, οι αστυνομικοί κατάφεραν, με μία αστραπιαία κίνηση, να πιάσουν το σώμα που αιωρείτο και να δώσουν τέλος στο περιστατικό.

Φωτογραφία αρχείου

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Πάμε γερά ρε Πετράρα, με τους πουθενάδες! Μαζί σου και πάλι θα είμαστε, μην κολώνεις. Κι άσε τον ξεκούτη καναλάρχη και την κομπλεξική του διαδικτύου να τρώνε τα λυσακά τους και να περιμένουν να εκλεγεί περιφερειάρχης ο Νίκας που δεν τον ξέρει ούτε η μάνα του εκτός Μεσσηνίας! Θα ρίξουμε πολλά γέλια! Να δω από που θα τρέχουν να ξεφύγουν!

Απο την χαρα σου να γλυψεις τον Πέτρο εκανες σχολιο αλλου και ξεκαρφωτο. Ο Πέτρος ειναι πολιτικό πτωμα σε πλήρη σήψη.

Τα σακάκια σε μαράνανε. Βάλε καμιά φόρμα και κάνε δουλειά! Δώσε και καμιά επ΄ αορίστου άδεια σε εκείνον το Μανιά. Τίποτε άλλο εκτός απο στραβά τακουνάκια, δεν του έμαθες?

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.