Παναγιώτης Τετώρος: Το «πουλί» του Κορακοβουνίου (vid)

Παναγιώτης Τετώρος: Το «πουλί» του Κορακοβουνίου (vid)

Νοέμβριος 05, 2018 - 11:20
1 σχόλια

Η αξία και το ταλέντο του Παναγιώτη Τετώρου είναι αδιαμφισβήτητη στον χώρο του τοπικού ποδοσφαίρου με τον νεαρό κίπερ να μας υπενθυμίζει με τον καλύτερο τρόπο και πάλι το γιατί θεωρείται ένας από τους κορυφαίους του νομού μας.

Το Κορακοβούνι μοιάζει σαν να παίζει τα δικά του παιχνίδια με την μοίρα του καθώς σε δεύτερη συνεχόμενη αναμέτρηση κερδίζει με το ίδιο σκόρ (2-0), με τους ίδιους σκόρερ (Κοντογιαννόπουλος-Κατσικαδάς), έχοντας ως πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακα του.

Κόντρα στην Τεγέα την προηγούμενη αγωνιστική και ελέω του τραυματισμού του Παναγιώτη Τετώρου ο Αρφάνης έκατσε κάτω από το γκολποστ της ομάδας αποκρούοντας δύο πέναλτι βάζοντας φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στην μεγάλη εκτός έδρας νίκη του Κορακοβουνίου.

Απέναντι στον Ερμή Μελιγούς η επανεμφάνιση του Παναγιώτη Τετώρου έμελε να είναι καθοριστική και κομβική για την ομάδα του. Ο τερματοφύλακας του Κορακοβουνίου μπορεί να μην έπιασε πέναλτι, έπιασε όμως όλα τα υπόλοιπα κατεβάζοντας κυριολεκτικά ρολά στις στιγμές που οι περιστάσεις το απαίτησαν.

Σπουδαία εμφάνιση από τον Παναγιώτη Τετώρο ο οποίος πραγματικά πέραν της σιγουριάς και της ασφάλειας που έδινε στους αμυντικούς του απογειώθηκε τέσσερις φορές πραγματοποιώντας "πτήσεις σωτηρίας" για το Κορακοβούνι με επεμβάσεις που εκτός από θεματικές ήταν και άκρως ουσιαστικές κρατώντας με αποτελεσματικό τρόπο το μηδέν στην εστία του.

Απολαύστε τις εντυπωσιακές επεμβάσεις του Παναγιώτη Τετώρου στον αγώνα του Κορακοβουνίου με τον Ερμλή Μελιγούς.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Οι θεαματικές αποκρούσεις του Παναγιώτη Τετώρου


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.