Απονομές και τραγούδια στα «Θεοδωράκεια 2017» στην Γορτυνία (pics,vid)

Απονομές και τραγούδια στα «Θεοδωράκεια 2017» στην Γορτυνία (pics,vid)

Μάιος 22, 2017 - 19:06
3 σχόλια

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία ο αγώνας δρόμου 24,3 χιλιομέτρων από τη Ζάτουνα, τόπο εξορίας του Μίκη Θεοδωράκη, ως το Βαλτεσινίκο.

"Ανατρέχω στην Αρκαδία" .Μία συνδιοργάνωση του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αθηνών και του Δήμου Γορτυνίας με μήνυμα την επιστροφή στις αξίες της ζωής και τον αγώνα για αυτές, που εκφράζει το Αρκαδικό Ιδεώδες.

115 αθλητές έτρεξαν στον Αγώνα και τερμάτισαν στο Βαλτεσινίκο. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και κυρίως σε όλους τους συμμετέχοντες.

Στη συνέχεια όπως αναφέρει ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας, παρετέθη γεύμα και ο παπά- Θέμης τραγούδησε για τους παρευρισκόμενους... Τον ευχαριστούμε, όπως και τον Πρόεδρο του χωριού για την εξαίρετη φιλοξενία.

Και του χρόνου ....

Όταν βρίσκεσαι στη Γορτυνία δεν μπορείς να μην επισκεφτείς και την πραγματική αρχόντισσα της περιοχής, τη Δημητσάνα με το ιδιαίτερο μουσείο υδροκίνησης, το οποίο αυτές τις μέρες είχε την τιμητική του, αφού πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση του δικτύου θεματικών μουσείων που έχει υπό την εποπτεία του το Πολιτιστικό Ίδρυμα του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς.

Video: 

Θεοδωράκεια 2017 -Απονομές και τραγούδια στο Βαλτεσινίκο


3 Σχόλια

Και σένα τι σε νοιάζει αν τρώει ο Βαγγέλης, ζηλεύεις; ας έτρωγες και εσύ !

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.