Από παρολίγον παίκτης του Ολυμπιακού στο μάτι του κυκλώνα ο Πασαλίδης 

Από παρολίγον παίκτης του Ολυμπιακού στο μάτι του κυκλώνα ο Πασαλίδης 

Δεκέμβριος 17, 2019 - 11:15
2 σχόλια

Ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης είναι το πρόσωπο των ημερών στην ήττα του Αστέρα Τρίπολης από τον Ολυμπιακό μετά το μαρκάρισμα στου στον Γκιγιέρμε και τον τραυματισμό του Βραζιλιάνου μέσου των ερυθρολεύκων.

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός της αρκαδικής ομάδας σε μια γενναία πράξη ζήτησε συγγνώμη αμέσως μετά το παιχνίδι ενώ και μέσω ΠΣΑΠ με επιστολή του είπε πως μακάρι να γυρνούσε τον χρόνο πίσω και αυτό το μαρκάρισμα να μην είχε γίνει ποτέ.

Ο 23χρονός στόπερ σχεδόν πριν από δύο χρόνια είχε βρεθεί μια ανάσα από τον Ολυμπιακό καθώς ήταν μαζί στο πακέτο αγοράς μαζί με τον Ιγκόρ που τελικά πήγε στον Πειραιά τον Ιανουάριο του 2018 αλλά έφυγε μετά από 6 μήνες.

Τότε λοιπόν ο Ολυμπιακός τα είχε βρει σε όλα με τον Αστέρα Τρίπολης για τους δύο ποδοσφαιριστές ωστόσο ο Πασαλίδης που αρχικά ήταν να πάει το καλοκαίρι του 2018 δεν πήγε στο λιμάνι το καλοκαίρι με την μετγαραφή να χαλάει την τελευταία στιγμή και ο ίδιος να παραμένει στον Αστέρα Τρίπολης.

Από την στιγμή που ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης έφτασε μια ανάσα από τον Ολυμπιακό και πρόβαρε την ερυθρόλευκη φανένα εως την στιγμή που ο νεαρός αμυντικός έχει βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα. Οι παράξενες ποδοσφαιρικές στιγμές...

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Ο Ιγκόρ πήγε στη Θρυλαρα και δεν του έδωσαν ούτε φανελα.Αποριας άξιον πως έγινε αυτή η μεταγραφή.Πολλα λέγονται.Οσο για Πασαλίδη ουδέποτε ενδιαφέρθηκε ο θρύλος.Μονοι σας τα γράφετε και μόνοι σας τα πιστεύετε.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.