Από ανώνυμη καταγγελία στην Αστυνομία, η Πολεοδομία Μεγαλόπολης έβαλε το πρόστιμο στον κτηνοτρόφο στο Βάστα

Από ανώνυμη καταγγελία στην Αστυνομία, η Πολεοδομία Μεγαλόπολης έβαλε το πρόστιμο στον κτηνοτρόφο στο Βάστα

Φεβρουάριος 08, 2019 - 14:30
5 σχόλια

Το πρόστιμο των 244.400 ευρώ που επιβλήθηκε στον κτηνοτρόφο από το Βάστα Μεγαλόπολης , προέκυψε από ανώνυμη καταγγελία που έγινε στο Αστυνομικό Τμήμα Μεγαλόπολης.

Σύμφωνα με την απόφαση της Πολεοδομίας Μεγαλόπολης , η καταγγελία έγινε τον Μάιο του 2018 και οι υπάλληλοι της Πολεοδομίας έκαναν αυτοψία 7 μήνες μετά τον Δεκέμβριο του 2018.

Οι υπάλληλοι της Πολεοδομίας από την στιγμή που είχαν καταγγελία και διαπίστωσαν την ύπαρξη αυθαίρετης κατασκευής επέβαλαν πρόστιμο ανέγερσης που ανέρχεται σε 244.400 ευρώ και στην απόφαση αναφέρεται και ετήσιο πρόστιμο διατήρησης στο ποσό των 112.200 ευρώ.

Δείτε την σχετική απόφαση ΕΔΩ

Πηγή: kafeneio-megalopolis.gr


5 Σχόλια

Με κάτι χρόνια καθυστέρηση είσπραξης 250.000.000 ευρώ απο το απόκομα νδ και κάτι ψιλοεκατομύρια απο τα κανάλια πώς κάνεις έτσι ?

@16:19 Ναι ρε καραγκιόζη θες να μας πεις ότι μόνο επί ΣΥΡΙΖΑ έμπαιναν τέτοια πρόστιμα. Καμία άλλη κυβέρνηση δεν έβαζε πρόστιμα στο λαουτζίκο κάνοντας γαργάρα τα πρόστιμα των μεγαλοκαρχαριών. Όλοι σας πέφτετε από τα σύννεφα τώρα επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Με όλους τους προηγούμενους όλα μέλι-γάλα. Ουστ υποκριτές επαναστάτες του κ@λου

Γειά σου πονόψυχε Πασοκτζή. Νομίσαμε πως πρόκειται για ψευτομαντρί με τσίγκους και λαμαρίνες και αποδεικνύεται πως είναι βιομηχανικό κτήριο. Ενδιαφέρον θα είχε η αναζήτηση των επαγγελματιών που εργάστηκαν και των παραστατικών τους

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.