Απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην πλατεία Πετρινού (pics,vid)

Απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην πλατεία Πετρινού (pics,vid)

Δεκέμβριος 08, 2016 - 13:24
4 σχόλια

Η Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου είναι ημέρα γενικής απεργίας, με τους περισσότερους κλάδους του Δημόσιου και ευρύτερου Δημόσιου τομέα να απεργούν.

Με αφορμή την απεργία που έχει προκηρυχτεί σε ολόκληρη την χώρα την Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου, το ΠΑΜΕ διοργάνωσε συγκέντρωση – συλλαλητήριο στις 10:30 το πρωί, στην Πλατεία Πετρινού στην Τρίπολη.

«Μπροστά στην πολιτική που σαρώνει τη ζωή μας, εμείς οι εργαζόμενοι έχουμε μόνο έναν δρόμο: Αυτόν της οργάνωσης  της πάλης ενάντια στα νέα βάρβαρα μέτρα, για να διεκδικήσουμε την αναπλήρωση των απωλειών των τελευταίων χρόνων και την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών μας.»

Το ΠΑΜΕ κάλεσε τους αγρότες, συνταξιούχους, εργαζόμενους, συνδικάτα, φορείς και λαϊκές επιτροπές να συμμετάσχουν στη γενική απεργία, αλλά και στις κινητοποιήσεις των επόμενων ημερών.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην Τρίπολη 8 Δεκεμβρίου


4 Σχόλια

Που πάτε βρε παιδιά; σήμερα είσαστε τέσσερις και ο κούκος, περισσότερος θόρυβος από όλα τα παραπλήσια καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος,(μετά διαμαρτύρεστε), επιτρέπετε;

Με τέτοια εργασιακή εξαθλίωση και φτώχεια για να μην έχετε 60% σαν ΚΚΕ κάτι δεν κάνετε καλά. Τις δεκαετίες 70,80,90 που έδεναν τα σκυλια με τα λουκάνικα η αριστερα έπιανε διπλάσια ποσοστά. Πάντως ..............δεν είναι στραβός ο γυαλός

Στόχος του ΚΚΕ είναι τα χαμηλά ποσοστά για να βολεύονται οι λίγοι.Είναι το κόμμα της ολιγαρχίας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.