ΑΟ Νέων Τρίπολης: Προκλητική και συκοφαντική ανακοίνωση του Απόλλωνα Τυρού

ΑΟ Νέων Τρίπολης: Προκλητική και συκοφαντική ανακοίνωση του Απόλλωνα Τυρού

Φεβρουάριος 14, 2024 - 10:29
16 σχόλια

Η ομάδα του ΑΟ Νέων Τρίπολης απάντησε με έντονο ύφος στην ανακοίνωση του Απόλλωνα Τυρού και καλεί την ΕΠΣ Αρκαδίας να επιληφθεί της υπόθεσης

Το Διοικητικό Συμβούλιο του αθλητικού σωματείου Α.Ο. Νέων Τρίπολης ανακοινώνει ότι τα περιορισμένης έκτασης συμβάντα που έλαβαν χώρα στο γήπεδο της Τεγέας και μετά τη λήξη του αγώνα της ομάδας μας με την αντίστοιχη του Απόλλωνα Τυρού δεν έχουν καμία σχέση ούτε με τον Α.Ο. Νέων Τρίπολης, ούτε και με τον ποδοσφαιρικό αγώνα που διεξήχθη και ολοκληρώθηκε ομαλά εντός γηπέδου. Καταδικάζουμε με τον πλέον κατηγορηματικό και απερίφραστο τρόπο, επιφυλασσόμενοι παντός νόμιμου δικαιώματος μας,την όλως προκλητική και συκοφαντική ανακοίνωση του Δ.Σ. του αθλητικού σωματείου του Απόλλωνα Τυρού που στοχοποιεί γενικώς και αορίστως παράγοντες του σωματείου μας,παραβλέποντας την υβριστική συμπεριφορά παραγόντων και φίλων του Απόλλωνα Τυρού έναντι νεαρών ποδοσφαιριστών και μελών της ομάδας μας.

Ο σύλλογος μας πιστός στις αρχές και τα ιδεώδη του αθλητισμού, θα συνεχίσει με κάθε κόστος να εργάζεται για την πρόοδο του ποδοσφαίρου , μακριά από ενέργειες που το οδηγούν στην απαξίωση και την οπισθοδρόμηση. Περιμένουμε πλέον τα αρμόδια όργανα της Ε.Π.Σ. Αρκαδίας να επιληφθούν της υποθέσεως, χωρίς ίχνος ρεβανσισμού. Άλλωστε, μόνη μας έννοια ήταν και παραμένει η υγεία και η σωματική ακεραιότητα των αθλητών και η πρόοδος του ποδοσφαίρου που με συνέπεια υπηρετούμε.

εκ του Δ.Σ. Α.Ο Νέων Τρίπολης

Ειδήσεις: 

16 Σχόλια

Καλή είστε και εσείς.Με τα νούμερα που μαζεύεται στο γήπεδο και κράζουμε τους πάντες .Για το Τυρο όλοι ξέρουν τι Ούννοι είναι δεν αλλάζουν...αλλά δυστυχώς τους πλησιάζετε και εσείς.....

Δυστυχώς έχουμε καταντήσει να μη μπορούμε να πάμε τα παιδιά μας σε κανένα γήπεδο της Αρκαδίας. Θεωρώ απαράδεκτο παράγοντες μιας ομάδας είτε τυρού είτε Τρίπολης να πυροδοτούν την κατάσταση ενώ θα έπρεπε να είναι αυτοί που θα αποτρέπουν τους ανεγκέφαλους των γηπέδων για να μη βλέπουμε τέτοια ρεζιλίκια.

Έχεις δίκιο ανώνυμε.δυστυχως η είσοδος είναι ελεύθερη.ομως δεν μπορούν ένας η δύο ανεγκεφαλοι να αμαυρώνουν το ήθος των παραγόντων των νέων Τρίπολης και τον γονέων των 16χρονων παικτών.

Οκ,όλα αυτά... Δεν πρέπει να γίνονται... Η ΕΠΣΑ Αρκαδίας,ο πρόεδρος και όλο το συμβούλιο που την αποτελεί, έχουν να μας πουν για ποιο λόγο επιτρέπουν να γίνονται αγώνες στο γήπεδο αυτό;;;; Εφόσον και στο παρελθόν έγιναν τσακώμοι με διαιτητές και οπαδούς ομάδας... Για ποιο λόγο ρισκάρουν και επιτρέπουν να γίνονται αγώνες???? Αυτά είναι τα χάλια του προέδρου και της ΕΠΣΑ Αρκαδίας. Όσο για τους διαιτητές που βάζει , μικρά παιδιά χωρίς εμπειρία χωρίς τπυ... Του χρόνου δεν πρεπει να κατενειυκαμια ομάδα εάν έχουμε τα ίδια γήπεδα χωρίς περίφραξη τους ίδιους διαιτητές....

Γατάκι 13:08 μάθε πρώτα ορθογραφία και να καταλαβαίνουμε αυτά που γράφεις και τα ξαναλέμε.... Αααααα.... Αν δν κατάλαβες τν ανακοίνωση βρες κάποιον να στν εξήγηση και μετά σχολίασε....φιλάκια...

Οι πράξεις αμαυρωνουν το ήθος ενός ανθρώπου. Τώρα ότι κ να λέμε οι υπόλοιπο να τα ρίχνουμε εδώ να τα ρίχνουμε εκεί δεν έχει νόημα.

Γατακι14:18 μάλλον εσύ θες κάποιον να σου εξηγήσει τι ανακοίνωσει βγάλατε.... ευτυχώς που φέτος δεν θα χρειαστεί να παρακαλάτε τους πάντες για μην πέσετε κατηγορία...οπως πέρσι ξέρει εσύ..... φιλάκια.

Ηρεμήστε παιδιά. Υπάρχουν καί χειρότερα. Υπάρχει ο Μπέος (δήμαρχος καί πρόεδρος ομάδας), ο οποίος αποκαλούσε δυνατά" μαϊμού" έναν έγχρωμο παίκτη τής Κηφισιάς!! Οπότε, μη χειρότερα να λέτε!!! Καλά" κρατάμε " ακόμα εμείς!!!

Δυστυχώς όλοι έχουν ευθύνη για αυτα που γίνονται στα γήπεδα και κυρίως η ΕΠΣ Αρκαδίας, που καμαρώνει για τα έργα της όπως γήπεδο Νεστανης που θα δεν παίξει κανείς μπάλα εκεί ποτέ... Αντί να ασχοληθει με τα προβλήματα στις ομάδες της Αρκαδίας και τα γήπεδα!!! Ντροπή γτ θέλετε να είστε και παράδειγμα για αυτά τα παιδιά......

Δηλαδή, εάν γινόταν ο αγώνας στο γήπεδο της Κάρτσοβας δεν θα γίνονταν τα επεισόδια; Οι φίλαθλοι δημιούργησαν τα επεισόδια και δεν νομίζω το γήπεδο της Κάρτσοβας να έχει χωριστές κερκίδες για τους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας. Πάντως όταν αγωνίζεται η ομάδα της Τεγέας στο γήπεδό της δεν έχει γίνει κανένα επεισόδιο. Τα επεισόδια γίνονται όταν αγωνίζονται ομάδες της Τρίπολης με ομάδες της Κυνουρίας.

Καλά δεν θα μάθουμε τώρα τους ανθρώπους του τυρου, τους γνωρίζουμε χρόνια για την συμπεριφορά στα γήπεδα..αλλά κάποια πουλάκια που ήταν στο γήπεδο, μιλάνε για προκλητική συμπεριφορά παράγοντα των νέων η οποία αυτή η συμπεριφορά τα ξεκίνησε όλα!!πέρα απ αυτό όμως, το πιο στεναχωρο στην όλη κατάσταση είναι ότι ειδικά η ομάδα των νέων έχει πολύ μικρά παιδιά και ελπίζω να μην βάλει λάθος βάσεις απ την αρχή..δεν είναι έτσι ο αθλητισμός και αυτό πρέπει να το μαθαίνουμε από πολύ μικροί. Καλή σας μέρα..

9.07 δεν στα είπανε καλά.ολα τα άρχισε παράγοντας του Τυρού.διπλα του έστεκαν και περίμενα να ανοίξουν την στρωμένη να φύγουμε όταν αυτός άρχισε να βρίζει θεούς και δαίμονες.ευτυχως που ήρθαν παράγοντες των Νέων και άνοιξαν την πόρτα γιατί ακόμα θα τον βαραγαν.αυτα προς αποκατάσταση της αλήθειας.

Ρε παιδιά μας ζαλισατε και μας τα πρηξατε και από τις δύο πλευρές. Ενας σωρός από σχόλια κάτω από την ανακοίνωση του καθενός που ο ένας δείχνει τον άλλο και κάποιοι ξέμπαρκοι που απλά βγάζουν τα δικά τους απωθημένα. Ευθύνες έχετε και οι δυο και η ΕΠΣ και όλοι. Αφήστε τους ποδοσφαιριστές να κάνουν αυτό που τους αρέσει να παίζουν μπάλα. Αν δεν μπορείτε να είστε ήρεμοι καθίστε σπίτια σας και μην πηγαίνετε στα γήπεδα

09:26 πάω πάσο επειδή ίσως δεν νου τα έχουν πει καλά..πιο πολύ επειδή δεν ήμουν στο γήπεδο. Απλά είπα τι ακούστηκε από άτομα που ήταν εκεί. Όπως και να χει είναι πολύ λυπηρό από όποιον και αν γίνεται και μάλιστα μπροστά σε μικρά παιδιά..

Άμα καταναλώνατε όλο αυτό το χρόνο σας καί το μυαλό σας για πιο σοβαρά θέματα πού μας αγγίζουν καθημερινά καί καθορίζουν τίς ζωές μας, θα είμαστε σε καλύτερη κατάσταση σαν χώρα. Το ποδόσφαιρο είναι θέαμα, αλλά χρειάζεται...ο άρτος!! Ποιοί ασχολούνται για δείτε. Πάρτε τούς προέδρους των μεγάλων ομάδων...... καταλαβαινομαστε έτσι;;;

Το μόνο που έχω να σχολιάσω αν ανέβει το σχόλιο μου βέβαια.Εμας στην Κυνουρία κράζετε ότι είμαστε άνθρωποι των σπηλαίων αλλά από ότι βλέπω σε δημοσίευση άλλου άρθρου για ζημιες λόγο καπνογόνων στο γήπεδο φιλικών σε σχολικό αγώνα.Μάλλον σωστά τα λένε μερικοι ότι φανατιζεται τα παιδιά σας...γιατι όλοι γράφεται για 16 Χρονά ότι παιζανε στον αγώνα με τον Τυρό. Προφανώς και δεκαεξάχρονα θα έκαναν και τις ζημιές στον αγώνα που αναφέρεται στο άρθρο του site.Δίδαγμα παντου υπάρχουν άνθρωποι ανεγκέφαλοι...ερε χαλια που έχετε και εσείς στην Τρίπολη όχι μόνο εμείς στην Κυνουρία...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.