Τρίπολη: Ημερίδα για την «Ισότητα των φύλων και την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών»

Τρίπολη: Ημερίδα για την «Ισότητα των φύλων και την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών»

Φεβρουάριος 14, 2024 - 10:22
0 σχόλια

Η ομάδα EPAS του 1ου ΓΕΛ Τρίπολης στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος «Σχολεία Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου» πραγματοποίησε  εκδήλωση σε αίθουσα της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Τρίπολης με θέμα: «Ισότητα των φύλων και Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών». Στην εκδήλωση προσκεκλημένη ήταν η Ευρωβουλευτής Έλενα Κουντουρά, η οποία εισηγήθηκε το θέμα : «Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και Ισότητα Φύλων: Ορόσημα και Προκλήσεις».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ομάδα 30 μαθητών από το 1ο ΓΕΛ Τρίπολης δια ζώσης, και ομάδες από το ΓΕΛ Βυτίνας και το ΓΕΛ Ναυπλίου διαδικτυακά, οι οποίες συνομίλησαν και αντάλλαξαν απόψεις.
Από το 1ο ΓΕΛ Τρίπολης καθηγήτριες που συνόδευσαν τους μαθητές ήταν η κ. Σ. Γιαλή και η κ. Μ. Κολλάρα. Από τη διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης συμμετείχε η υπεύθυνη σχολικών δραστηριοτήτων κ. Μ. Ρόζη και από το Δήμο, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Ε. Καρούντζου.

Αξίζουν συγχαρητήρια στους μαθητές και τους καθηγητές τους!

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.