Αντωνία Μπούζα: Δέχτηκα επίθεση με σεξιστικό και ρατσιστικό περιεχόμενο από τον περιφερειακό σύμβουλο κ. Μαντά

Αντωνία Μπούζα: Δέχτηκα επίθεση με σεξιστικό και ρατσιστικό περιεχόμενο από τον περιφερειακό σύμβουλο κ. Μαντά

Σεπτέμβριος 04, 2018 - 19:15
5 σχόλια

Στο ραδιόφωνο της πανελλαδικής εμβέλειας Alpha 989 φιλοξενήθηκε χθες η αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου, Αντωνία Μπούζα.

Η αντιπεριφερειάρχης αναφέρθηκε στις σημαντικές πρωτοβουλίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου στον τομέα του τουρισμού. Όπως επισήμανε, οι συνδυασμένες δράσεις εξωστρέφειας που έχει επιλέξει ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης, ως στρατηγική για την τουριστική ανάπτυξη της Πελοποννήσου, έχουν πλέον μετρήσιμα αποτελέσματα για όλη την Πελοπόννησο και τη Μεσσηνία.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με την ανακοίνωση του κ.  Περικλή Μαντά, η κα Μπούζα δήλωσε: «Είναι γεγονός ότι δέχτηκα επίθεση με σεξιστικό και ρατσιστικό περιεχόμενο από τον περιφερειακό σύμβουλο κ. Μαντά. Τέτοιες συμπεριφορές οφείλουμε όλοι να τις κατακρίνουμε, γιατί προσβάλλουν όλες τις γυναίκες που ασχολούνται με την πολιτική. Τέτοιες ακραίες θέσεις που οδηγούν σε παρακμή της πολιτικής δεν έχουν καμία θέση στη μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη. Γι’ αυτό και ζήτησα τη διαγραφή του κ. Μαντά από τη Νέα Δημοκρατία».

(ΠΗΓΗ: tharrosnews.gr)


5 Σχόλια

Γιαυτο αρεσει το παιδι ειναι αγριος σαν τον μεντορα του τον Σαμαρα Ξερει αυτος και αυτη

Το σχόλιο ήταν σεξιστικό αλλά όχι ρατσιστικό. Το ρατσιστικό συνδέεται με την φυλή ή την εθνότητα. Το σεξιστικό με το φύλο.

Γιατί δεν μαθαίνεις πρώτα Ελληνικά ρε Αντωνια και να μάθεις τι σημαινει ρατσιστικό και σεξιστικό και μετά να βγεις να πεις τις ατάκες σου.

Σεξιστικό ή όχι προυποθέτει πως το υποκείμενο (του σχολίου) είναι συμβατό με το σεξ. Κατά συνέπεια για ένα μπάζο ξεξιστικό σχόλιο δεν υφίσταται. Πρέπει λοιπόν να δούμε ολόσωμη φωτογραφία και εδώ είμαστε να αποφανθούμε.

Εσυ ρε Μητσάρα που τα έμαθες παρέα με τον Βλάση στα Γιάννενα πορεία με το χαρτί προς Αθήνα?

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.