Άνοιξε το πολιτικό γραφείο του Βαγγέλη Γιαννακούρα στην Τρίπολη

Άνοιξε το πολιτικό γραφείο του Βαγγέλη Γιαννακούρα στην Τρίπολη

Απρίλιος 26, 2023 - 12:26
4 σχόλια

Πολιτικό Γραφείο στην Τρίπολη, στην οδό Μαλλιαροπούλου 9, ξεκίνησε να λειτουργεί ο υποψήφιος Βουλευτής Αρκαδίας με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. - Κίνημα Αλλαγής Βαγγέλης Γιαννακούρας.

Σκοπός του κ. Γιαννακούρα είναι να επικοινωνήσει σε όλους τους Αρκάδες το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ για μια Ελλάδα με αξιοπρέπεια, αυτοπεποίθηση και προοπτική. Το οποίο είναι βασισμένο πάνω στις διαχρονικές αξίες που διέπουν το ΠΑΣΟΚ: τη Δημοκρατία, τη Δικαιοσύνη και την Κοινωνική Αλληλεγγύη.

Η Αρκαδία της καρδιάς μας Ξανά Μπροστά

Πολιτικό Γραφείο Μαλλιαροπούλου 9, Πλατεία Πετρινού, Τρίπολη (πλησίον Μαλλιαροπουλείου Θεάτρου)
 

Τηλέφωνα Πολιτικού Γραφείου
6931457233
6931457216


4 Σχόλια

Μεγάλε ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΑ ΒΑΓΓΕΛΗ διάλυσε τους τεμπελο-αρχηστους Σφυριζαιους και δώσε ένα 38%/40% στο ΠΑΣΟΚ στην Αρκαδία έχεις όλη την δύναμη & αξία & ήθος να το καταφέρεις......

Μόνο στην Αρκαδία ;! Σε όλη την Ελλάδα να πάρει ένα 40% να το δούμε ξανά κυβέρνηση! Νέα φρέσκα πρόσωπα με νέες ιδέες. Εγώ λέω να αφήσετε τις μα@@@ιες και μαζί με κάτι άλλους μπαταχτσήδες να πάτε να πληρώσετε εκείνα που χρωστάτε. Γιατί το μόνο που άλλαξε ήταν το ΑΦΜ τα ίδια σκ@@α μείνατε!

12:46 Εγώ θα έλεγα να δώσει ένα 78-80% στην Αρκαδία. Α ρε πυροβολημένοι σφαλιάρες που θέλετε να έρθετε στα ίσια σας

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.