Άναψε με φυσικό αέριο η μονάδα 5 της ΔΕΗ στην Μεγαλόπολη

Άναψε με φυσικό αέριο η μονάδα 5 της ΔΕΗ στην Μεγαλόπολη

Ιανουάριος 29, 2015 - 22:14
0 σχόλια

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου σήμερα και είχαμε την πρώτη δοκιμή με καύση φυσικού αερίου στην νέα μονάδα της ΔΕΗ στην Μεγαλόπολη.

Όπως σας έχουμε γράψει πάλι εδώ στο Καφενείο της Μεγαλόπολης , το φυσικό αέριο έχει έρθει στις εγκαταστάσεις της ΔΕΣΦΑ στο χώρο της 5ης μονάδας στην Μεγαλόπολη από τα μέσα Δεκεμβρίου.

Χρειάστηκαν κάποιες επιπλέον δοκιμές και σήμερα ήταν η μεγάλη μέρα για το πρώτο δοκιμαστικό άναμμα του ενός αεροστρόβιλου. Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει και ο δεύτερος αεροστρόβιλος και πλέον όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους .

Μοναδικό πρόβλημα που παραμένει είναι η έλλειψη προσωπικού από πλευράς της ΔΕΗ για να λειτουργήσει την νέα μονάδα. Αυτή την στιγμή υπάρχουν 9 άτομα τεχνικοί, που εκπαιδεύονται ενώ για την σωστή στελέχωση της μονάδας και για να εξασφαλιστούν οι 4 βάρδιες που χρειάζονται κατ ελάχιστο λείπουν ακόμα 6 τεχνικοί.

από το Καφενείο Μεγαλόπολης

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.