Πανέτοιμοι για την Λευκάδα

Πανέτοιμοι για την Λευκάδα

Ιανουάριος 29, 2015 - 21:06
3 σχόλια

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αρκαδικού για το μεγάλο ντέρμπι με την Λευκάδα το Σάββατο 31/01 στις 17:00.

Στην προπόνηση της Πέμπτης ο Γιάννης Καστρίτης ανέβασε και άλλο τους ρυθμούς έτσι ώστε οι παίκτες του να είναι όσο το καλύτερο γίνεται προετοιμασμένοι για αυτό το σπουδαίο και κρίσιμο παιχνίδι. Το πρόγραμμα είχε πολύ τακτική και πολλές οδηγίες από την μεριά του κόουτς για τα μαρκαρίσματα μιας και  Λευκάδα διαθέτει πολύ ποιοτικούς παίκτες και η άμυνα θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο.

Οι παίκτες σε όλη την διάρκεια της εβδομάδας δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να είναι πανέτοιμοι για το παιχνίδι με την Δόξα μιας γιατί ξέρουν πως  θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια της ανόδου.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

"...Το πρόγραμμα είχε πολύ τακτική και πολλές οδηγίες από την μεριά του κόουτς για τα μαρκαρίσματα μιας και Λευκάδα διαθέτει πολύ ποιοτικούς παίκτες και η άμυνα θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο." Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΣΤΡΙΤΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ. ΤΗΝ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ ΟΤΑΝ Ο ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ ΗΤΑΝ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΣΚΟΡ. ΤΟ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΣΚΛΗΡΗ ΑΜΥΝΑ (ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΣ ΜΟΙΑΖΕΙ) ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΤΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ (ΚΑΛΛΙΝΙΚΙΔΗΣ) ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΝ ΤΗ ΣΦΥΡΙΧΤΡΑ ΤΟΥΣ!!!!!! ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ (ΖΙΑΓΚΟΣ) ΚΑΙ ΑΝ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ ΚΑΛΑ Ο ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΑΝΕΤΑ!!!!!!

Μιχάλη ζω για τη στιγμή που θα έχεις χάσει με 15-20 πόντους και θα λες πάλι χαζομάρες για βολές, διαιτησίες, αναρδρομο ερμή και πολλά κουλά. Πρέπει να πιστεύεις ότι μας ψεκάζουν και σίγουρα ψήφισες καμμένο στις εκλογές... δεν εξηγείται αλλιώς η συμπεριφορά σου

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.