Αναμονή για Μπαμπόκ ο Αστέρας

Αναμονή για Μπαμπόκ ο Αστέρας

Ιούνιος 13, 2017 - 10:21
1 σχόλια

Ο Ντάνι Πιτσίν αναμένεται να γίνει η πρώτη μεταγραφή του Αστέρα Τρίπολης για το φετινό καλοκαίρι με τον Φρανκ-Ιβ Μπαμπόκ να έρχεται και πάλι το όνομα του στο προσκήνιο για τους κιτρινομπλέ.

Ο 22χρονός αμυντικός μέσος αρέσει στον Στάικο Βεργέτη ο οποίος έχει ανάψει το πράσινο φως στους ανθρώπους του Αστέρα Τρίπολης οι οποίοι έχουν ξεκινήσει τις επαφές και τις διαπραγματεύσεις με την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι επαφές μεταξύ των δύο πλευρών βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο ωστόσο για να υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα θα πρέπει πρώτα ολοκληρωθούν τα play off της Segunda Division.

Η Ισπανική αγορά όπως έχουμε αναφέρει θα αποτελέσει πόλο μεταγραφικής έλξης το φετινό καλοκαίρι για τον Αστέρα Τρίπολης αλλά και ότι ουσιαστικά η απόκτηση του Ντάνι Πιτσίν ανοίγει την μεταγραφική πόρτα του για τους κιτρινομπλέ.

Ο Φρανκ-Ιβ Μπαμπόκ είναι 22 χρονών και εκτός από τον χώρο της μεσαίας γραμμής μπορεί να αγωνιστεί και στο κέντρο της άμυνας, ενώ την εφετινή σεζόν μετράει 19 συμμετοχές με τη φανέλα της Ουέσκα στο πρωτάθλημα της Segunda Division.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί το γεγονός ότι ο Μπαμπόκ αποτελεί «προϊόν» των ακαδημιών της Παρί Σεν Ζερμέν όπου και αναδείχθηκε, για να ακολουθήσει στη συνέχεια η Ουέσκα στην οποία αγωνίζεται από το 2015.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.