Άμεσες ενέργειες από το ΔΣ Τρίπολης για τα απορρίμματα

Άμεσες ενέργειες από το ΔΣ Τρίπολης για τα απορρίμματα

Μάρτιος 18, 2015 - 00:12
2 σχόλια

Ο δήμαρχος Τρίπολης  Δημήτρης Παυλής στο τέλος της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου είπε ότι έχει διαμορφώσει πρόταση η οποία αναφέρει:

Ζητώ από το ΔΣ, αν συμφωνούμε ότι η κατάσταση που σήμερα ζει ο δήμος δεν μας τιμά για λόγους δημόσιας υγείας και προς εκπλήρωση της έκτακτης ανάγκης που για πολλούς μήνες έχει περιέλθει ο δήμος μας, να εξουσιοδοτήσει τον δήμαρχο με τους επικεφαλής των παρατάξεων να βρει χώρους ιδιωτικούς ή δημόσιους για μεταφόρτωση, για τους οποίους συμφωνούμε να αποτελέσει τον προσωρινό χώρο αποθήκευσης και μεταφόρτωσης απορριμμάτων, ζητώντας από τον αρμόδιο υπουργό την απαλλαγή τους από Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων. Και προτείνω αύριο το πρωί, όλες οι παρατάξεις και οι φορείς να εκπροσωπηθούν, προκειμένου να ορίσουμε τον χώρο. Την Πέμπτη στο ΥΠΕΚΑ να ζητήσουμε την αδειοδότηση του χώρου και να τελειώνει η ιστορία».

Η πρόταση του κ. Παυλή ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία με τον κ. Νικολάου να ψηφίζει κατά. Οι υπόλοιπες παρατάξεις δέχτηκαν την πρόταση του δημάρχου να συναντηθούν και να βρουν όλοι μαζί χώρο και την Πέμπτη να μεταβούν στο ΥΠΕΚΑ. Ο κ. Σμυρνιώτης τόνισε ότι συμφωνεί και αυτός αλλά από δω και πέρα αν δεν μαζευτούν τα απορρίμματα από τους δρόμους δε θα συμμετέχει σε καμία συνεδίαση επιτροπής, με εξαίρεση την αυριανή.
 

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Άντε πάλι απ την αρχή. Καλό Πάσχα με ψητά σκουπίδια και αρουραίο στα κάρβουνα. Παραιτηθειτε ομαδικώς κύριοι. Δεν κάνετε για τη δουλειά. Λυπηθειτε μας και αδειαστε μας τη γωνία.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.