Αστέρας Τρίπολης: Καλή επιτυχία στο 1ο ΕΠΑΛ Τρίπολης

Αστέρας Τρίπολης: Καλή επιτυχία στο 1ο ΕΠΑΛ Τρίπολης

Μάρτιος 18, 2015 - 00:01
0 σχόλια

Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης αμέσως μετά την κλήρωση του "Final 4" του Πανελλήνιου σχολικού πρωταθλήματος με ανακοίνωση της εύχεται καλή επιτυχία στην σχολική ομάδα του 1ου ΕΠΑΛ Τρίπλολης ενώ έδωσε συγχαρητήρια στις αρκαδικές ομάδες που στηρίζουν το παιδικό ποδοσφαιρό όπως επίσης και στους 6 ποδοσφαιριστές των ακαδημιών του Αστέρα που στελεχώνουν την σχολική ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στο 1ο ΕΠΑΛ Τρίπολης"

Ευχόμαστε ολόψυχα, ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στα 18 παιδιά της ποδοσφαιρικής ομάδας του 1ου ΕΠΑΛ Τρίπολης.

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ στηρίζει έμπρακτα και παρακολουθεί όλες τις αξιόλογες αθλητικές προσπάθειες που προέρχονται από την Αρκαδία.

Όλα τα παιδιά θα πρέπει να γνωρίζουν ότι αυτή η διάκριση είναι ένα πρώτο σημαντικό βήμα, στο δύσκολο δρόμο που έχουν να διαβούν. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, το ΜΠΡΑΒΟ και το χειροκρότημά μας, το έχουν ήδη κερδίσει.

Θερμά, λοιπόν, συγχαρητήρια και καλή επιτυχία στην τελική φάση τόσο στους 6 ποδοσφαιριστές του ΑΣΤΕΡΑ όσο και στην ΑΕΚ Τρίπολης, τα Βέρβενα, τον Άρη Τρίπολης, τον Μαντινειακό και τον Μέγα Αλέξανδρο που στηρίζουν το παιδικό ποδόσφαιρο και στελεχώνουν την ομάδα του 1ου ΕΠΑΛ.

Τα τμήματα ακαδημιών στις μικρές ηλικίες είναι το οξυγόνο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και θα πρέπει όλοι οι σύλλογοι -ακόμη και όσοι δεν διατηρούν ακαδημίες- να κινηθούν προς αυτή την κατεύθυνση...

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.