Άλλη μία φόλα στον πολιτισμό της Τρίπολης...

Άλλη μία φόλα στον πολιτισμό της Τρίπολης...

Ιούνιος 06, 2016 - 09:22
12 σχόλια

Για άλλη μία φορά, οι κάτοικοι της Τρίπολης έγιναν μάρτυρες της παράνομης θανάτωσης σκύλου με φόλα την Κυριακή 5 Ιουνίου.

Το άτυχο σκυλί δηλητηριάστηκε με φόλα στην οδό Πέτρου Μπούα 12 στην Τρίπολη, ενώ τη φωτογραφία ανάρτησε στο Faceboook αγανακτισμένη με το περιστατικό περαστική.

Μόλις πριν από περίπου μία εβδομάδα εντοπίστηκε από περαστικούς και κατοίκους δηλητηριασμένος σκύλος στην οδό Παπαρρηγοπούλου ενώ εδώ και πολλούς μήνες τα περιστατικά δηλητηρίασης με φόλα όλο και πληθαίνουν. Έως αυτή τη στιγμή, γίνονται καταγγελίες και μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου, ωστόσο ο δράστης ή οι δράστες αυτής της αποτρόπαιης πράξης δεν έχουν εντοπιστεί.

Σημειωτέον ότι η θανάτωση των ζώων με φόλες είναι αξιόποινη πράξη, δηλαδή έγκλημα, το οποίο τιμωρείται με φυλάκιση και χρηματική ποινή, σύμφωνα με τον Νόμο 3170/2003 και τον Νόμο 1197/1981 και τον Νόμο 4039/2012. Το συγκεκριμένο έγκλημα μάλιστα διώκεται αυτεπάγγελτα, που σημαίνει ότι οποιοσδήποτε λάβει γνώση αυτού του εγκλήματος με οποιοδήποτε τρόπο (δηλαδή ως αυτόπτης ή αυτήκοος μάρτυρας) έχει δικαίωμα να το καταγγείλει στις αρμόδιες διωκτικές αρχές.

Ειδήσεις: 

12 Σχόλια

Τα πραγματικά ζώα αποκαλύπτονται. Ένα σκυλί σήμερα, ένας ενοχλητικός γείτονας αύριο και πάει λέγοντας. Πάω στοίχημα το σκουλήκι αυτό θα κυκλοφορεί όλο καμάρι σήμερα στο σπίτι του. Και τα παιδιά του θα αποκτήσουν άλλο ένα μάθημα "ανθρώπινης" συμπεριφοράς από αυτόν τον φονιά.

Εισαγγελέας υπάρχει σε αυτή την πόλη ? Εντάξει, δήμαρχος δεν υπάρχει εδώ και δεκαετίες για να κάνει κάτι. Αλλά εισαγγελέας για τους φονιάδες της μαγκιάς και της ξεφτίλας, τους τσάμπα μάγκες (γιατί πόσο μάγκας μπορεί να είσαι φολιάζοντας ένα σκύλο) δεν υπάρχει. Ζώο, σκουπίδι, ουραγκοτάγκε της γειτονιάς πόσο "άντρας" είσαι εσύ για πες μας.

Πολύ μάγκες, όχι θα αφήσουν να τους κυνηγάνε χωρίς καν να τους δίνουν σημασία.. Εσείς που τα υπερασπιζεστε να τα μαζέψετε σπίτι σας

Εκει στην περιοχή ζει ο μπαμπουίνος που τα κάνει αυτά, είναι σχετικά κοντά τα 2 τελευταία περιατατικά. Δεν έχει δεί κάποιος κάτι να τον πιάσουν τον αληταρά; μη φοβάστε, δεν μπλέχετε πουθενα, καταγγείλετε το σίχαμα να πληρώνει μέχρι να πεθάνει!

Διαγράφηκαν σχόλια που προτρέπουν τους αναγνώστες σε παράνομες και αξιόποινες πράξεις. ### ArcadiaPortal.gr ###

Εσύ από πάνω που γράφεις γεμάτος αγάπη και σεβασμό προς κάθε τι ζωντανό, μήπως πρέπει να σε μαζέψουν πρώτο ? Είσαι επικίνδυνος νεαρέ. Βγάλε το μίσος σου αλλού. Όλο και κάτι θα βρεις να μισήσεις, είμαι σίγουρος.

Θέλετε να λέγεστε και Έλληνες ρε ξυπόλητοι. Ντροπή σας ρε υποέλληνες. Διαβάστε λίγο ποιοι θα έπρεπε να είμαστε και πως να φερόμαστε αντί να καμαρώνετε για την μικρομαγκιά σας και την αμορφωσιά σας. Άντε αμόρφωτα που έχετε και θανατικές απόψεις για ψυχές του Θεού.

Τα ζώα με ενοχλούν. Παίρνω την καραμπίνα μου και τους ρίχνω στο δόξα πατρί. Εαν δεν έχω καραμπίνα τους ρίχνω φόλα να πεθάνουν αργά και βασανιστικά. Ο γείτονας με ενοχλεί. Τον πλακώνω στις μπουνιές και εαν δεν καταλαβαίνει κατεβάζω πάλι την καραμπίνα. Είμαι πολύ σπουδαίος τύπος, βαρύς και ασήκωτος. Περήφανος Έλληνας και Χριστιανός Ορθόδοξος. Δοξάστε με.

Ρε παλλικάρια εσείς που μισείτε τόσο πολύ τα ζώα, ζητήστε μια βοήθεια ρε σεις. Υπάρχουν ειδικοί που μπορούν να βοηθήσουν σε αυτά που κουβαλάτε στο μυαλό σας. Διαστροφές, σεξουαλικές καταπιέσεις (ή πείνα), εγκεφαλικές βλάβες και ότι άλλο τέλος πάντων σας βασανίζει. Άντε ρε σεις μπας και βγάλουν κανά φράγκο και αυτοί οι άνθρωποι. Στη χειρότερη, έχουμε και ψυχιατρείο δίπλα μας. Καλά θα περάσετε και εκεί.

Anonymous Δευ, 06/06/2016 - 12:37...Άει προχώρα ρε κάφρε

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.