Μια συμβολική δράση για το περιβάλλον από τον ΟΤΕ στην Τρίπολη (pics,vid)

Μια συμβολική δράση για το περιβάλλον από τον ΟΤΕ στην Τρίπολη (pics,vid)

Ιούνιος 06, 2016 - 09:28
0 σχόλια

Το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων και Συνταξιούχων ΟΤΕ Nομού Αρκαδίας συμμετείχε την Κυριακή 5 Ιουνίου με μια συμβολική δράση στον εορτασμό της Παγκόσμιας Μέρας για το Περιβάλλον.

Η πλατεία Πετρινού μοσχοβόλησε από τα αρωματικά φυτά που μοίρασαν στους περαστικούς.

Όπως είπε στην κάμερα του ArcadiaPortal.gr η εκπρόσωπος του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων και Συνταξιούχων ΟΤΕ Nομού Αρκαδίας κυρία Δόγα, προχώρησαν σε αυτή τη δράση θέλοντας να συμβάλουν και αυτοί στον εορτασμό για την Ημέρα Περιβάλλοντος, γιατί το περιβάλλον είναι υπόθεση όλων μας.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, όσοι καταναλωτές ανακυκλώσουν από 2/6 έως 16/6 στο δίκτυο καταστημάτων COSMOTE-ΓΕΡΜΑΝΟΣ κινητές συσκευές (κινητά τηλέφωνα, smartphones και tablets) θα μπορούν να αγοράσουν ένα smartphone ή tablet έως 20 € φθηνότερα.

Το σύνολο των δράσεων και πρωτοβουλιών του Ομίλου OTE για το Περιβάλλον, καθώς και για την Κοινωνία, τους Εργαζομένους και την Αγορά, θα είναι σύντομα διαθέσιμο στο κοινό, με την online έκδοση του Ετήσιου Απολογισμού Βιώσιμης Ανάπτυξης 2015. 

(Η προσφορά ισχύει έως 16/6 για αγορά επιλεγμένων smartphones, tablets και αξεσουάρ με επιτόπου εξαργύρωση δωροεπιταγής έως 20 ευρώ.)

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Μια συμβολική δράση για το περιβάλλον από τον ΟΤΕ στην Τρίπολη


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.