Αλλαγή εικόνας και δικαίωση της προσπάθειας στον Απόλλωνα Τυρού

Αλλαγή εικόνας και δικαίωση της προσπάθειας στον Απόλλωνα Τυρού

Φεβρουάριος 22, 2017 - 11:02
0 σχόλια

Ο Απόλλων για μία ακόμα χρονιά φρόντισε να βγάλει εις πέρας την αποστολή του που δεν ήταν άλλη από την παραμονή στην κατηγορία κάτι που πέτυχε με όπλο του ασφαλώς την πολύ καλή του έδρα και τα καλύτερα αποτελέσματα του Β' γύρου.

Είναι ενδεικτικό πως ο Απόλλων μακριά από τον Τυρό μετράει μόλις δύο βαθμούς με τις ισοπαλίες σε Λεωνίδιο με τον Ολυμπιακό την 5η αγωνιστική (1-1) και με το Κορακοβούνι στον Άγιο Ανδρέα (0-0) την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος ενώ όλοι οι υπόλοιποι βαθμοί πλην των δύο άνευ με τον Παγγορτυνιακό είναι στην έδρα του.

Από κει και πέρα ένα ακόμα στοιχείο που έχει την αξία του είναι και η διαφορετική εικόνα της ομάδας στα περισσότερα παιχνίδια του Β' γύρου που την βοήθησε να πάρει σημαντικές νίκες και βέβαια να φθάσει τον στόχο της λίγες αγωνιστικές πριν από το φινάλε του φετινού πρωταθλήματος.

Σε αυτό μερίδιο βέβαια έχει και ο Δημήτρης Κουλεντιανός όπου με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Απόλλωνα βρήκε τον τρόπο να κερδίσει αμέσως την εμπιστοσύνη των ποδοσφαιριστών με την ομάδα του Τυρού να παίρνει μεγάλες νίκες βαθμολογικής και ψυχολογικής σημασίας, να γίνεται μία από τις ομάδες που φρέναρε μέχρι στιγμής το Λεωνίδιο και να βελτιώνει πολύ την αγωνιστική του εικόνα.

Ενδεικτικό στοιχείο του Β' γύρου για τον Απόλλωνα είναι το γεγονός πως στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος η ομάδα είχε 2 νίκες και 1 ισοπαλία συν τους τρεις βαθμούς από τον Παγγορτυνιακό κλείνοντας το πρώτο μισό με 10 βαθμούς ενώ στο δεύτερο γύρο μετράει σε 7 αγωνιστικές 11 βαθμούς μαζί με το άνευ του Παγγορτυνιακού με 2 νίκες και 2 ισοπαλίες έχοντας 21 συνολικά και ενώ απομένουν ακόμα 4 αγωνιστικές για το φινάλε.

Ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο της προσπάθειας του Απόλλωνα είναι και η σταθερή διοίκηση που κάνει συνεχής υπερβάσης για το καλό της ομάδας καθώς πέραν της αλλαγής προπονητή με τον Δημήτρη Κουλεντιανό να αναλαμβάνει τα ηνία δεν σταμάτησε να ενισχύει το ρόστερ ούτε στην χειμερινή περίοδο.

Ο Μιχάλης Χείλαρης που πήγε δανεικός από το Λεωνίδιο και ο Δημήτρης Κολιτσίδας από τον Μαντινειακό αποτελέσαν χτυπήματα που έκαναν αίσθηση και μαζί με τους έμπειρους Βασίλη Ζάβο, Δημήτρη Κοσκολό και Χρήστο Τζιανή (στάθηκε άτυχος με τον τραυματισμό του) που ήταν από το καλοκαίρι και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του Τυρού που αποτελούν την βάση της ομάδας  από τα προηγούμενα χρόνια ήρθε η παραμονή με την ομάδα να κοιτά να φθάσει ακόμα ψηλότερα στις αγωνιστικές που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Τέλος αξίζει σημειωθεί και η μεγάλη προσπάθεια που γίνεται και στις ακαδημίες του Απόλλωνα με την ευθύνη των ακαδημιών να έχουν αναλάβει οι ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας Νίκος Παρασκευάς και Γιάννης Ψαρολόγος με τον Τυρό να θέλει να επενδύσει στο κομμάτι αυτό για τα επόμενα χρόνια.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.