Οπτικά Γκολέμης: Η σωστή επιλογή για τα μάτια σας (vid)

Οπτικά Γκολέμης: Η σωστή επιλογή για τα μάτια σας (vid)

Φεβρουάριος 22, 2017 - 10:50
4 σχόλια

Από το 2005 η επιχείρηση οπτικών Γκολέμης δραστηριοποιείται στην πόλη της Τρίπολης και προσφέρει υπηρεσίες εμπορίας οπτικών ειδών αλλά και εργαστηρίου οφθαλμικών φακών.

Η ατομική επιχείρηση «Οπτικά Γκολέμης» από το 2005 έχει ως δραστηριότητα την εμπορία οπτικών ειδών (γυαλιά οράσεως, γυαλιά ηλίου, φακοί επαφής). Επίσης, λειτουργεί εργαστήριο κατεργασίας οφθαλμικών φακών και επισκευής σκελετών οράσεως και ηλίου. Τέλος, δραστηριοποιείται στην εφαρμογή όλων των ειδών φακών επαφής.

Έχοντας ως γνώμονα ότι τα μάτια μας είναι πολύτιμα και είναι σημαντικό να τα φροντίζουμε για την καλή τους υγεία, τα «Οπτικά Γκολέμης» σας καθοδηγούν ώστε να κάνετε τν σωστή επιλογή των γυαλιών του ήλιου τα οποία έχουν  μεγάλη σημασία για την προστασία των ματιών και τη διατήρηση της όρασής σας σε άριστη κατάσταση.

Μην ξεχνάτε: τα γυαλιά του ήλιου δεν είναι απλώς θέμα μόδας και καλής εμφάνισης. Τα γυαλιά του ήλιου είναι θέμα υγείας.

Το κατάστημα του κ. Γκολέμη θα το βρείτε στην οδό Τάσου Σεχιώτη 38-40 στην Τρίπολη και μπορείτε να επικοινωνήσετε με το εξειδικευμένο προσωπικό στο τηλέφωνο 2710 222.727.
 

Video: 

golemisoptics


4 Σχόλια

Το καλύτερο κατάστημα οπτικών ειδών στην πόλη. Οπτικός με πολλές γνώσεις. Με βοήθησε αφάνταστα με την εφαρμογή φακών επαφής. Μπράβο !!!

Είναι μεγάλη μας χαρά να βοηθάμε διοπτροφόρους και υποψήφιους νέους χρήστες φακών επαφής , στην επιλογή , εφαρμογή και χρήση των φακών επαφής τους.Για όλους εσάς που είστε νέοι χρήστες καθώς και για τους ήδη χρήστες, θα υπάρξει νέο βίντεο στο κανάλι μας το οποίο θα στοχεύει να δώσει απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που ενδεχομένως έχετε, τόσο για την χρήση των φακών επαφής όσο και για την καθημερινή τους φροντίδα.

@Anonymous Τετ, 22/02/2017 - 11:51 Ναι βρε ηλίθιε χαχόλε, όταν δεν έχει ξαναβάλει ποτέ ο άλλος στη ζωή του φακούς επαφής, δεν χρειάζεται βοήθεια; Κουτόβλαχε...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.