Αιχμές για τα «πάρτι» με τα έργα που εκτελούνται στα χωριά του Δήμου Τρίπολης από τον κ. Τσιαμούλο

Αιχμές για τα «πάρτι» με τα έργα που εκτελούνται στα χωριά του Δήμου Τρίπολης από τον κ. Τσιαμούλο

Δεκέμβριος 11, 2018 - 20:55
0 σχόλια

Προτού κάνει την τοποθέτησή του, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Τρίπολη - Αλλάζουμε τα δεδομένα» Νίκος Τσιαμούλος δήλωσε στο δημοτικό συμβούλιο ότι η παράταξή του ζήτησε από τα κόμματα της αντιπολίτευσης και την κυρία Γεννηματά και από τον κ. Μητσοτάκη να πάρουν θέση για την ΚΕΔΗΤ, επισημαίνοντας ότι η δέσμευση ισχύει και θα πραγματοποιηθεί έως τις γιορτές.

Κατά την τοποθέτησή του ο κ. Τσιαμούλος αναφέρθηκε στους εργαζομένους της ΚΕΔΗΤ και του Βοσυνιωτείου που παραμένουν απλήρωτοι, καλώντας τους αρμοδίους να προχωρήσουν στην άμεση καταβολή των αποδοχών καθώς πλησιάζουν και οι εορτές των Χριστουγέννων.

Θα παρακαλέσω να πληρωθούν οι εργαζόμενοι της ΚΕΔΗΤ και του Βοσυνιωτείου

«Να μπει σε προτεραιότητα η αποπληρωμή των αποδοχών των αργαζομένων, και ιδιαίτερα του Βοσυνιωτείου, που θα δοθεί και χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Πελοποννήσου».

Τι γίνεται, ρώτησε έπειτα τον κ. Γεωργανόπουλο, επειδή γίνεται λόγος για έργα 14.000 ευρώ στον Παλαιόπυργο, ενώ τα έργα δεν ξεπερνούν τα 2.000 ευρώ και ακόμα οι αγρότες δεν μπορούν να προσεγγίσουν τις κτηνοτροφικές του μονάδες.

Τι είδους πάρτι μπορεί να συμβαίνει στον Παλαιόπυργο;

Ο κ. Τσιαμούλος ζήτησε από τους προέδρους να ενημερώσουν τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου για τα έργα τα  οποία γίνονται στα χωριά, έτσι ώστε να να έχουν μια εικόνα για το τι συμβαίνει.

Μετά την εισήγηση του κ. Τσιαμούλου, ο κ. Κακλαμάνος κάλεσε τον κ. Τσιαμούλο να κάνει με μια επίσκεψη στο δημαρχείο, αν επιθυμεί να ενημερωθεί για τα θέματα.

Έπειτα, ο κ. Παπαδημητρίου σηεμίωσε ότι τα έργα αυτά δεν έγινα από τα χρήματα των πλημμυρών, αλλά έγιναν από τα χρήματα της πολιτικής προστασίας. Ο κ. Τσιαμούλος μπορεί να ενημερωθεί για ότι θέλει στο δημαρχείο, είπε κλείνοντας.

Η διάνοιξη των δρόμων έγινε και μπορεί όποιος θέλει να τις δει

Έπειτα τον λόγο έλαβε ο κ, Γεωργανόπουλος, και είπε ότι από τις 350.000 ευρώ που έχουν έρθει δεν έχει δοθεί για έργα ούτε μία δεκάρα και δεν έχει γίνει κανένα μικρό έργο.

Δεν έχουν καμία σχέση τα χρήματα που έγιναν στον Παλαιόπουργο με τα χρήματα που ήρθαν από τις αποζημιώσεις

Ύστερα από αυτά, ο κ. Τζιούμης ζήτησε με τη σειρά του να ενημερωθεί για τα έργα που έχουν γίνει από τα χρήματα που δόθηκαν στον δήμο για παλαιότερες πλημμύρες.

Η απάντηση ήρθε από τον κ. Γεωργανόπουλο, ο οποίος ανέφερε ότι έχει μπει ο δεύτερος ανάδοχος για να υλοποιηθούν τα έργα,  σε ό,τι έχει να κάνει με την καθυστέρηση είπε ότι υπήρξε κόλλημα διαδικαστικό καθώς είχε γίνει ένταση στον πρώτο ανάδοχο. Τέλος, ο κ.Σμυρνιώτης επεσήμανε ότι σε λίγες ημέρες εκπίπτει η έκτακτη ανάγκη.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.