Σμυρνιώτης: Να αποδείξει ο Παυλής ότι έχει διαμαρτυρηθεί στο υπουργείο για την καθυστέρηση του πορίσματος για την ΚΕΔΗΤ

Σμυρνιώτης: Να αποδείξει ο Παυλής ότι έχει διαμαρτυρηθεί στο υπουργείο για την καθυστέρηση του πορίσματος για την ΚΕΔΗΤ

Δεκέμβριος 11, 2018 - 20:41
0 σχόλια

Απουσία του δημάρχου Τρίπολης πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο.

Η συνεδρίαση ξεκίνησε με μια ενημέρωση από τον Γραμματέα κ. Καπόγιαννη για το «πόθεν έσχες» και την υποχρεωτική υποβολή του από τους δημοτικούς συμβούλους, από τις 4/1/19 έως τις 4/3/19.

Όλοι είναι υπόχρεοι, όπως διευκρίνισε ο κ. Καπόγιαννης, ενώ είπε ότι υπάρχουν πρόστιμα και κυρώσεις για μη υποβολή «πόθεν έσχες» ή για την υποβολή δήλωσης που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Ακολούθως, ο τέως δήμαρχος Γιάννης Σμυρνιώτης έλαβε τον λόγο, και αναφέρθηκε σε δύο θέματα. Το πρώτο, είχε να κάνει με την ΚΕΔΗΤ και την πρόσφατη συνέντευξη του κ. Παυλή στη Δημοτική Ραδιοφωνία, όταν ο δήμαρχος είχε εκφράσει την ενόχλησή του για τη μεγάλη καθυστέρηση της έκδοσης πορίσματος για την ΚΕΔΗΤ.

«Όπως απάντησε ο δήμαρχος», είπε ο κ. Σμυρνιώτης, «δεν πρόκειται να κάνει τον αυτόκλητο εισαγγελέα όπως άλλοι, ούτε να εμπλακεί στα πόδια της Δικαιοσύνης. Σε εκείνη τη συνέντευξη, είχε πει ο κ. Παυλής ότι είχε στείλει επιστολές στο υπουργείο, προκειμένου να ζητήσει εξηγήσεις».

Αυτά τα έγγραφα αποστέλλονται επίσημα. Θα ζητούσα να μας δώσει τους αριθμούς πρωτοκόλλου των εξερχομένων, αλλιώς συνεχίζεται η γελοιοποίηση του Δημοτικού Συμβουλίου για έναν ακόμα χρόνο.

Απάντηση δεν περιμένω, είπε, αφού ο δήμαρχος δεν ήταν παρών στη συνεδρίαση.

Δεύτερον, χαρακτήρισε απαράδεκτο τον στολισμό. «Τα δέντρα δεν είναι όλα φωτισμένα. Τα δέντρα στην Καλαβρύτων έχουν ξεραθεί μέσα-μέσα, γιατί κουρεύτηκαν τώρα. Κάποια πράγματα πρέπει να γίνονται στην ώρα τους και όπως πρέπει», επεσήμανε.

Ο κ. Κακλαμάνος γενικά απάντησε ότι όποιος θέλει να ενημερωθεί για θέματα της διοίκησης του Δήμου, μπορεί να ενημερωθεί απευθείας.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.