Αγωνία και αναμονή για την Β Αρκαδίας

Αγωνία και αναμονή για την Β Αρκαδίας

Αύγουστος 01, 2017 - 21:30
3 σχόλια

Παράταση για την υποβολή συμμετοχής στο πρωτάθλημα για τα σωματεία

Αγωνία και αναμονή επικρατεί αναφορικά με την δεύτερη κατηγορία ποδοσφαίρου Αρκαδίας καθώς αρκετά σωματεία ακόμα δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή για το ερχόμενο πρωτάθλημα.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την συμμετοχή ενός σωματείου στο πρωτάθλημα της Β’ Αρκαδίας ολοκληρώθηκε την Δευτέρα 31 Ιουλίου όπως όριζε το καταστατικό ωστόσο λίγα ήταν τα σωματεία εκείνα που έγκαιρα δήλωσαν συμμετοχή για το ερχόμενο πρωτάθλημα με την ΕΠΣ Αρκαδίας να δίνει παράταση για την υποβολή συμμετοχής στα σωματεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες η  νέα προθεσμία για να υποβάλει ένα σωματείο την συμμετοχή του στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Αρκαδίας για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 θα είναι μέχρι και την ερχόμενη Δευτέρα 7 Αυγούστου.

Την δεδομένη χρονική στιγμή και με βάση τα παραπάνω κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αν τελικά έχουμε δύο ομίλους (όπως μέχρι την περσινή σεζόν) η έναν και αυτό είναι κάτι που θα εξαρτηθεί από τον τελικό αριθμό των σωματείων που τελικά θα δηλώσουν συμμετοχή.

Το θέμα της Β’ Αρκαδίας μοιάζει να παίρνει την μορφή γρίφου και είναι βέβαιο πως θα υπάρξουν εξελίξεις μέσα στο επόμενο διάστημα για τον τρόπο και την μορφή διεξαγωγής του νέου πρωταθλήματος.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Τα σωματεία πλέον δεν μπορούν να ανταποκριθουν οικονομικά. Αυτό δεν το καταλαβαίνει κανένας? Δεν υπάρχει βοήθεια σε τίποτα από την επσα μα σε τίποτα συν τις άλλης έχουμε και τους παίκτες που ζητάνε χρήματα για να κάνουν το χόμπι τους. Ρε δε πάτε από κει. Παιδάκια θα παίζουν χωρίς πρωτάθλημα. Προτιμώ να δίνω χρήματα στα παιδάκια παρά στους ασημαντους παίκτες και στην επσα. Ο αστέρας μας τελείωσε επισήμως!

Ντροπη στην ΕΠΣΑ για την καταντια αυτη του τοπικου ποδοσφαιρου.Αυτοι εκει ειναι για να εισπρατουν τισ τημωριες απο τις κοκκινες

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.