Αγιάστηκε ο Παναρκαδικός (pics,vid)

Αγιάστηκε ο Παναρκαδικός (pics,vid)

Σεπτέμβριος 08, 2016 - 17:30
2 σχόλια

Τελέσθηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός του τριφυλλιού ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Παναρκαδικού το απόγευμα της Πέμπτης 8 Σεπτεμβρίου λίγες μόνο ημέρες πριν από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας όπου θα συμμετάσχει η ομάδα για ακόμα μία χρονιά.

Το παρών στον Αγιασμό έδωσαν σύσσωμη η διοίκηση , το προπονητικό επιτελείο, οι ποδοσφαιριστές αλλά και παλιά μέλη της διοίκησης των πρασίνων που βρέθηκαν στο γήπεδο του Παναρκαδικού παίρνοντας την ευχή για μια χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες με τις ευλογίες του Θεού.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αγιασμός του Παναρκαδικού είχε και δύο νέα πρόσωπα με τον Γιώργο Καναβέτα και τον Γιώργο Καλύβα να ντύνονται στα πράσινα με το τριφύλλι να επενδύει στο ταλέντο των δύο αυτών νεαρών ποδοσφαιριστών.

Τον Αγιασμό τέλεσε ο Πατέρας Γερμανός και αμέσως μετά μίλησε στους ποδοσφαιριστές του Παναρκαδικού τονίζοντας τους να έχουν αγάπη και πίστη στον Θεό σε κάθε τους στιγμή για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες που θα τους παρουσιαστούν τόσο στο κομμάτι του αθλητισμού όσο και της προσωπικής τους ζωής.

Αμέσως μετά τον λόγω πήρε ο Γενικός Αρχηγός του Παναρκαδικού Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος ο οποίος ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία στους ποδοσφαιριστές και στους προπονητές της ομάδας τονίζοντας πως στόχος της ομάδας δεν είναι άλλος από το να φθάσει το τριφύλλι όσο πιο ψηλά γίνεται ενώ τόνισε πως η διοίκηση είναι δίπλα στους ποδοσφαιριστές για οτιδήποτε χρειαστούν και καλοσώρισε ξανά τα νέα πρόσωπα στο ρόστερ της ομάδας.

Ο πρόεδρος του Παναρκαδικού Νώντας Ψυχογιός έδωσε και αυτός με την σειρά του ευχές για μία καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία και βέβαια η ομάδα στο τέλος της σεζόν να εκπληρώσει τους στόχους της.

Τέλος στα τοπικά ΜΜΕ εκ μέρους της πράσινης διοίκησης μίλησαν οι κ.κ. Βασίλης Κωστόπουλος και Γιάννης Αγγελάκος για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά και τις προκλήσεις που έρχονται με την ομάδα να είναι έτοιμη να πετύχει τους στόχους της δίνοντας το μήνυμα στήριξης από τον φίλαθλο κόσμο και την σεζόν αυτή.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Αγιάστηκε ο Παναρκαδικός


2 Σχόλια

Οπως επιβάλλει το πρωτόκολλο των γλειψιματιών γενικού αρχηγού παρόντος Πρόεδρος παυσάτω: έδωσε και αυτός ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ....

@13:06 Ο Πρόεδρος είχε να καθήσει σε κάτι αυγά γι' αυτό...έπαυσε. Παναρκαδικός «αγάπη μόνο»...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.