Αγιασμός για την ΑΕΚ Τρίπολης (pics,vid)

Αγιασμός για την ΑΕΚ Τρίπολης (pics,vid)

Σεπτέμβριος 14, 2016 - 18:37
0 σχόλια

Η ΑΕΚ Τρίπολης το απόγευμα της Τετάρτης 14 Σεπτεμβρίου πραγματοποίησε στις εγκαταστάσεις τένις του ΔΑΚ Τρίπολης Αγιασμό ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς για τα τμήματα τένις, ποδηλασίας και ποδοσφαίρου.

Σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της ΑΕΚ Τρίπολης, οι προπονητές των τμημάτων, οι αθλητές, γονείς των αθλητών αλλά και παλαιά μέλη του συμβουλίου έδωσαν το «παρών» στον Αγιασμό που ουσιαστικά αποτελεί και την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου παίρνοντας την ευχή του Θεού για μία χρονιά γεμάτη υγεία και πολλές επιτυχίες.

Τον Αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρος και αμέσως μετά μίλησε στους αθλητές και στους ανθρώπους της ΑΕΚ Τρίπολης τονίζοντας τη σημασία του αθλητισμού με το αρχαίο ελληνικό ρητό «νους υγιής εν σώματι υγιεί» προτρέποντας τους αθλητές να αποτελούν παράδειγμα για την κοινωνία μέσα και έξω από τον αγωνιστικούς χώρους και δίνοντας την ευχή του ο Θεός να ευλογεί τις προσπάθειές τους.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΑΕΚ Τρίπολης έδωσε τον λόγο στον δημοτικό σύμβουλο και επικεφαλής της Παράταξης «Τρίπολη - Αλλάζουμε τα δεδομένα» και πρώην μέλος του συμβουλίου της ΑΕΚ Τρίπολης Νίκο Τσιαμούλο και εκείνος μίλησε στους αθλητές για την προσφορά του σωματείου της ΑΕΚ παραδοσιακά στον χώρο του Αρκαδικού αθλητισμού δίνοντας και αυτός τις ευχές του για υγεία κα επιτυχίες.

Στους αθλητές μίλησε και ο πρόεδρος της ΑΕΚ Τρίπολης Παναγιώτης Βαλασόπουλος ο οποίος ευχαρίστησε αρχικά τη διοίκηση του σωματείου για όλα αυτά που έχει προσφέρει μέχρι στιγμής στην ΑΕΚ δίνοντας υπόσχεση να συνεχιστεί το όραμα αυτό με ακόμα περισσότερη όρεξη για επιτυχίες και στο μέλλον, ενώ ξεχωριστό «ευχαριστώ» απηύθυνε στους γονείς των αθλητών που εμπιστεύονται στην ΑΕΚ και κάτω από δύσκολες οικονομικά συγκυρίες  τα παιδιά τους για να μπουν στον δρόμο του αθλητισμού καθώς επίσης και στους προπονητές και στους αθλητές που είναι οι πρωταγωνιστές της προσπάθειας αυτής.

Τέλος, ο κ. Παναγιώτης Βαλασόπουλος μιλώντας στους αθλητές τόνισε χαρακτηριστικά πως η ΑΕΚ κουβαλά βαριά ιστορία, ζητώντας από τους αθλητές να αγωνιστούν για τον Δικέφαλο Αετό που φορούν στο στήθος τους και που συμβολίζει τους αγώνες των Ελλήνων αλλά και της Ορθοδοξίας μας, αναφέροντας πως ο σύλλογος αυτός είναι πρέσβυς του ευ αγωνίζεσθαι.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Ο Αγιασμός της ΑΕΚ Τρίπολης


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.