«Αέρας» και στο Βλαχιώτη ο Παναρκαδικός

«Αέρας» και στο Βλαχιώτη ο Παναρκαδικός

Σεπτέμβριος 03, 2017 - 21:16
1 σχόλια

Ο Παναρκαδικός πέρασε αέρας και από το Βλαχιώτη επικρατώντας του τοπικού Αστέρα με σκορ 1-3 στην φιλική αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 3 Αυγούστου.

Οι πράσινοι για σε ένα ακόμα φιλικό τεστ επιβεβαίωσαν ότι βαδίζουν στον σωστό δρόμο με τον Γιώργο Αντωνόπουλο να τσεκάρει την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του και να βγάζει τα δικά του χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας της προετοιμασίας.

Η ιστορία του φιλικού αγώνα για το τελικό 1-3 γράφτηκε στο δεύτερο ημίχρονο με τους Στρέμπα στο 62’, Γιουγκούδη στο 80 και Καδά με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 85’ να χρήζονται σκόρερ για το τριφύλλι με τον Γεμιστό να μειώνει προσωρινά στο 84’ για την Λακωνική ομάδα.

Ο Παναρκαδικός όπως και οι υπόλοιπες ομάδες της Γ’ Εθνικής κατηγορίας βρίσκονται στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων τους με την ομάδα της Τρίπολης να αφήνει υποσχέσεις με την εικόνα της για μια σεζόν με επιτυχίες.

Αστέρας Βλαχιώτη: Πήλιουρας, Τσουκαλάς, Χρήστου, Ίλιεφ, Μπριλάκης, Σταμογιάννος, Βλάχος, Κόντης, Μαναρίτσας, Κατσικάς, Γεμιστός.

Παναρκαδικός: Χότζιτς, Άσεν, Μπούτας, Νάτσης, Νάνος, Κυριακόπουλος, Τζορτζ, Ν. Λυμπερόπουλος, Γιουγκούδης, Καδάς, Δ. Λυμπερόπουλος.

Για τον Παναρκαδικό επαιξαν και οι: Αρδάμης, Στρέμπας, Απειρανθίτης , Μπινιώρης, Καπετανάκης, Πετρόπουλος, Καραμίχας.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.