Άδειο το πάρκινγκ της λαϊκής αγοράς Άστρους, το αδιαχώρητο στους δρόμους...

Άδειο το πάρκινγκ της λαϊκής αγοράς Άστρους, το αδιαχώρητο στους δρόμους...

Οκτώβριος 31, 2017 - 21:00
1 σχόλια

Το πρόβλημα της στάθμευσης στις μεγαλύτερες και μικρότερες πόλεις της Αρκαδίας είναι μεγάλο. Αλλά ακόμα και όταν παρέχονται λύσεις από την εκάστοτε δημοτική αρχή, οι οδηγοί πεισματικά επιμένουν να παρκάρουν στον δρόμο.

Δημότης του Άστρους μάς έστειλε αυτή τη φωτογραφία, στην οποία εικονίζεται το άδειο πάρκινγκ της νέας λαϊκής αγοράς Άστρους. Και ο συγκεκριμένος χώρος στάθμευσης μπορεί να είναι άδειος, αλλά οι γύρω δρόμοι είναι γεμάτοι με παρκαρισμένα αυτοκίνητα.

Το έργο της νέας λαϊκής αγοράς ολοκληρώθηκε εφέτος, και μάλιστα με μεγάλη φροντίδα ώστε να εξυπηρετεί τους αγοραστές και τους επαγγελματίες. Φαίνεται, όμως, ότι είναι δύσκολο οι πολίτες να απαρνηθούν τη συνήθειά τους να παρκάρουν όσο το δυνατόν πιο κοντά στον προορισμό τους.

(Κοινό άρθρο arcadiaportal.gr, astrosnews.gr)

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Αφού είναι γνωστό που θέλει να παρκάρει ο κάθε οδηγός γιατί ο δήμος δεν έφτιαξε πάρκινγκ κοντά στο κέντρο έστω με πληρωμή για διευκόλυνση όλων. Το σημερινό πάρκινγκ ποιόν εξυπηρετεί τελικά;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.