8ο Νηπιαγωγείο Τρίπολης: Όπου η αγάπη και το ενδιαφέρον περισσεύουν (pics)

8ο Νηπιαγωγείο Τρίπολης: Όπου η αγάπη και το ενδιαφέρον περισσεύουν (pics)

Ιούνιος 11, 2018 - 19:46
3 σχόλια

Το 8ο Νηπιαγωγείο Τρίπολης και συγκεκριμένα ο Σύλλογος Διδασκόντων του σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 8ου Νηπιαγωγείου Τρίπολης έλαβε την τρέχουσα σχολική χρονιά από την Αστική μη κερδοσκοπική Εταιρεία Πολιτιστικού και Κοινωφελούς Έργου Αιγέας υπό την ηγεσία του κ. Αθανάσιου Μαρτίνου σημαντική οικονομική χορηγία για να υλοποιήσει  με προδιαγραφές ασφαλείας την πλήρη ανακατασκευή του αύλειου χώρου του Νηπιαγωγείου, την τοποθέτηση παιδικής χαράς, το βάψιμο των εξωτερικών τοίχων και τη δενδροφύτευση για φυσική σκίαση. Επιπρόσθετα έγιναν και αρκετές διορθωτικές παρεμβάσεις στην περίφραξη του αύλειου χώρου.

Εκφράζουμε τις εγκάρδιες ευχαριστίες μας για την πολύτιμη προσφορά του κ. Αθανάσιου Μαρτίνου που αναβάθμισε ουσιαστικά τη σχολική καθημερινότητα και κοινωνική ζωή των νηπίων.

Δελτίο Τύπου

ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Συγχαρητήρια, αλλά μήπως θά'πρεπε ο κύριος Παυλής και η Διεύθυνση Α' βάθμιας εκπαίδευσης να μας εξηγήσουν τα εκατομμύρια του κράτους πού πάνε και δεν επαρκούν? Κοιτάξτε στη Διαύγεια και θα καταλάβετε.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΎΝΤΡΙΑ Κ ΣΤΙΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΎΣ ΓΙΑ ΤΟ ΈΡΓΟ ΤΟΥΣ . ΕΛΠΊΖΩ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΉΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΆΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥΣ Κ ΤΑ ΥΠΌΛΟΙΠΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΊΑ ΤΗΣ ΤΡΊΠΟΛΗΣ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.