1ος ο Χάρης Καστραντάς στον ποδηλατικό αγώνα «Bioracer Cup» στη Μεγαλόπολη (pics)

1ος ο Χάρης Καστραντάς στον ποδηλατικό αγώνα «Bioracer Cup» στη Μεγαλόπολη (pics)

Απρίλιος 23, 2017 - 18:05
0 σχόλια

Πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία ο αγώνας ποδηλασίας BIORΑCER CUP 2017 στην Μεγαλόπολη ,όπου διοργάνωσε ο ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ σε συνεργασία με την Α.Λ.Μ.Α. ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ υπό την αιγίδα του ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ.

Οι αθλητές ξεκίνησαν στις 10:10 το πρωί από την κεντρική πλατεία Μεγαλόπολης με κατεύθυνση τον επαρχιακό δρόμο Κατσίμπαλη -Καρύταινας ,ακολούθησαν την διαδρομή του επαρχιακού δρόμου προς Στεμνίτσα , ύστερα κατευθύνθηκαν προς Ζώνη με προορισμό την Μεγαλόπολη και συνέχισαν προς Λεοντάρι, Καμποχώρι,Γούπατα,Δυρράχι,Καμάρα με τερματικό σταθμό την κεντρική πλατεία Μεγαλόπολης . Πρώτος τερμάτισε  ο Χάρης Καστραντάς ο διεθνής αθλητής από την Τρίπολη.

Από την δημοσίευση του Σταύρου Τσίχλη στην Α.Λ.Μ.Α. Μεγαλόπολης

Για την επιτυχία του αγώνα αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην Α.Λ.Μ.Α. Μεγαλόπολης τα μέλη της οποίας έχουν την εμπειρία να βγάζουν εις πέρας οποιαδήποτε διοργάνωση,  την ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ που είναι πάντα παρούσα ,και τους άνδρες του Α.Τ. ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ  που βοήθησαν για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

 δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Πηγή: kafeneio-megalopolis.gr


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.