Παναρκαδικός - Τσικλητήρας Πύλου 1 - 0 (vid)

Παναρκαδικός - Τσικλητήρας Πύλου 1 - 0 (vid)

Απρίλιος 23, 2017 - 18:01
1 σχόλια

Ο Παναρκαδικός επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 1-0 του Τσικλητήρα Πύλου στην Τρίπολη στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Οι πράσινοι με το πολύ ωραίο γκολ του Χρήστου Σταθουλόπουλου στο 14’ πήραν το τρίποντο κάνοντας έτσι δώρο για την στον προπονητή τους Γιώργο Αντωνόπουλο για την ονομαστική του εορτή.

Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας με τις δυνατές μονομαχίες να κυριαρχούν ωστόσο ο Παναρκαδικός ήταν η ομάδα που έλεγχε τον αγώνα στην μεγαλύτερη του διάρκεια και πάρα την πίεση του Τσικλητήρα στα τελευταία λεπτά διαφέλαξε το υπέρ του 1-0 μέχρι το τέλος παίρνοντας έτσι τους τρεις βαθμούς.

Παναρκαδικός: Ψυχογιός, Πετρόπουλος, Καναβέτας, Γκίτζιας, Δήμος, Κυριακόπουλος, Αρώνης, Σταθουλόπουλος (83′ Γιουκούδης), Τ. Σαλαπάτας, Καδάς (87′ Π. Σαλαπάτας), Κολιόπουλος (72’ Πούτσι)

Τσικλητήρας Πύλου: Θάνος, Σβίγγος (54′ Γεωργιόπουλος), Καραμπάς, Σεντεμέντες, Ρούσσης, Ζαχαρόπουλος, Μανίκος, Κυριαζόπουλος (66′ Γραμματικόπουλος), Πύλιος (78′ Μπίζος), Τσάτσος, Κερμενίδης

Δείτε στο βίντεο το γκολ και τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης του Παναρκαδικού με τον Τσικλητήρα Πύλου.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Παναρκαδικός-Τσικλητήρας Πύλου 1-0


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Ο Προπονητής έφυγε? Αν δεν φύγει δεν ξαναρχόμαστε γήπεδο.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.