«Μπισκοτοεκπλήξεις» στο χωριό των Χριστουγέννων στην Τρίπολη (photos&video)

«Μπισκοτοεκπλήξεις» στο χωριό των Χριστουγέννων στην Τρίπολη (photos&video)

Δεκέμβριος 29, 2013 - 17:06
3 σχόλια

Για άλλη μια φορά εκπλήξεις περίμεναν τους μικρούς μας φίλους και σήμερα Κυριακή στο Χωριό των Χριστουγέννων στην Πλατεία Άρεως στην Τρίπολη. Ο καλός καιρός ευνόησε τις συνθήκες έτσι ώστε η πλατεία να γεμίσει κόσμο από την Τρίπολη, αλλά και από τις γύρω περιοχές, μιας και η πόλη μας μπορούμε να πούμε ότι είναι μια από τις πιο όμορφες Χριστουγεννιάτικες πόλεις για να κάνει κανείς τις βόλτες του και να βρει τα σπιτάκια με τα ξωτικά και να νιώσει Χριστούγεννα.

Το πρωί στο χωριό των Χριστουγέννων τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να κατασκευάσουν το δικό τους ΄΄μπισκοτόσπιτο’’ και να το διακοσμήσουν με πολύχρωμη τρούφα, σοκολάτα και άλλα υλικά.

Πολλά πιτσιρίκια κυκλοφορούσαν πασαλειμμένα με σοκολάτα απολαμβάνοντας το δικό τους ‘’μπισκοτοσπιτάκι’’ όπου είχαν επιμεληθεί με τα χεράκια τους.
Οι εκπλήξεις όμως δεν τελειώνουν εδώ, μιας και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα μοιραστούν πολλά όμορφα δωράκια στα παιδιά που θα βρίσκονται στο χωριό των Χριστουγέννων.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όμορφες στιγμές από την ηλιόλουστη μέρα στην πλατεία Άρεως αλλά και δηλώσεις.

Έφη Καστραντά

Video: 

youtube://v/U1YM4EHynGU


3 Σχόλια

Ειναι πραγματικα πολυ ωραια.. αλλα ακριβα.. 10ε το παγοδρομιο... ελεος

Πολυ ωραίος ο στολισμος και μπράβο,αλλα πρέπει ναα προσέξουν κάποια πράγματα: 1.στο jumping πρέπει να υπάρχει ξεκάθαρη σειρά και προτεραιότητα ,και όχι να στοίβαζονται τα παιδια δίπλα και ανάμεσα στα τραμπολίνο-θα τραυματιστεί κανένα. 2.Στο καρουζελ ,ας πούμε ότι ειναι φθηνό (2 ευρω)αλλ τουλάχιστον να κάνουν τα παιδια πάνω απο δυο λεπτά ,τουλάχιστον οταν δεν περιμένει τόσος κόσμος. 3.το πάγο δρόμο δεν κάνει 10 ευρω,αλλα 5 για μια ώρα ,αλλα θα έπρεπε να ειναι μεγαλύτερο μιας και έχει πολυ κόσμο. 4.Επειδη έβρεχε κάποιες μέρες,καλο θα ήταν οταν και όσο έχει καλο καιρο,το χωριό να παραμένει ανοιχτό και το μεσημέρι-πχ όπως την Κυριακή 29/12 θα μπορούσε να μην υπάρξει κενο(κλειστό) 14-17:30

Συγχαρητήρια , δεν είχαμε δει ποτέ κάτι τέτοιο τα Χριστούγεννα στην Τρίπολη. Μία ευχάριστη διέξοδος και για τα παιδιά και για τους γονείς.