Ποδήλατο: Ένα υπέροχο δώρο! (photos&video)

Ποδήλατο: Ένα υπέροχο δώρο! (photos&video)

Δεκέμβριος 29, 2013 - 16:27
1 σχόλια

Καινούργιες οικονομικές λύσεις ποδηλάτων για τις αποδράσεις σας στα καταστήματα Maglaris bikes

Το ποδήλατο, λοιπόν, προβάλλει ως μια νέα λύση, οικονομική, φιλική προς το περιβάλλον, υγιεινή και ευχάριστη, που τα τελευταία χρόνια κερδίζει έδαφος στην Ελλάδα.

Όλο και περισσότεροι ανακαλύπτουν σε αυτό ένα εναλλακτικό μέσο μεταφοράς, την αφορμή για μια σύντομη απόδραση, ακόμα και τώρα τις χειμωνιάτικες ηλιόλουστες μέρες. Τα σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα έχουν κάνει αρκετούς να σκεφτούν τη λύση των δύο τροχών και ορισμένους μάλιστα να την υιοθετήσουν. Κάντε ένα δώρο για την Πρωτοχρονιά όχι τόσο πρωτότυπο όσο πρακτικό.

Δωρίστε ένα ποδήλατο στα παιδιά σας για να τα κάνετε τόσο ευτυχισμένα όσο δεν  μπορείτε να φανταστείτε. Σίγουρα ανοίγοντας ένα κουτί ή ξετυλίγοντας ένα πολύχρωμο χαρτί περιτυλίγματος φανταστείτε την έκπληξη στα παιδικά προσωπάκια όταν δουν να βγαίνει από τη συσκευασία ένα κόκκινο ποδήλατο.

Το ποδήλατο είναι ένα εξαιρετικό δώρο για παιδιά και τα παιδικά ποδήλατα δεν κοστίζουν τόσο ακριβά, ώστε να είναι απαγορευτικά. Το μόνο που χρειάζεται να γνωρίζουμε είναι η ηλικία. Αγοράζοντας ένα παιδικό ποδήλατο, προσφέρετε πολύ περισσότερα από ένα παιδικό παιχνίδι. Προσφέρετε τις μνήμες που είχατε εσείς όταν ήσαστε παιδιά σε κάποιον άλλο!

Δεδομένου ότι το ποδήλατο έχει μπει για τα καλά στη ζωή τους Τριπολιτσιωτών ένα ποδήλατο θα είναι ένα χρήσιμο και πρακτικό δώρο για να κάνετε βόλτα με το παιδί σας στο πεζοδρομημένο κέντρο της πόλης τις ηλιόλουστες χειμωνιάτικες μέρες!

Κι αν φυσικά πρόκειται να κάνετε ένα μεγάλο δώρο σε κάποιον ενήλικο, το ποδήλατο είναι και πάλι μια εξαιρετική επιλογή. Ιδιαίτερα αν πρόκειται για κάποιον που διστάζει να προβεί στην αγορά του, από φόβο πως αύριο θα το εγκαταλείψει. Εξάλλου, όλοι το ξέρουμε πως μόλις ανέβει στο ποδήλατο, θα το αγαπήσει! Αγοράστε και εσείς ένα ποδήλατο, οικονομικό ποδήλατο για να συνοδεύεται τα παιδία σας στις όμορφες μικρές ή μεγαλύτερες βόλτες σας.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τις προσφορές του καταστήματος για τις γιορτές και όχι μόνο, αλλά και ποδήλατα για τους λάτρεις των πιο απαιτητικών διαδρόμων, έτσι όπως τις αναλύει ο υπεύθυνος  Δημήτρης Πιπέρης.

Έφη Καστραντά

Video: 

youtube://v/eW_h6OL8cfg


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Σωστοοοο και δεν το ειχα σκεφτει.. ενα ποδηλατο σιγουρα ειναι το καλυτερο δωρο, ενα δωρο που θα μεινει...