«Διαζύγιο» Λαλουδάκη-Απόλλων Τυρού

«Διαζύγιο» Λαλουδάκη-Απόλλων Τυρού

Φεβρουάριος 26, 2014 - 21:43
3 σχόλια

Παρελθόν αποτελεί ο Δημήτρης Λαλουδάκης από τον Απόλλων Τυρού και απ' ότι φαίνεται η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η ήττα του Απόλλωνα στο Λεβίδι. Γενικά όμως στην ομάδα δεν υπήρχε συμφωνία απόψεων και ο κ. Λαλουδάκης προσπαθούσε να περάσει μια διαφορετική φιλοσοφία στο πώς να λειτουργεί ο σύλλογος, κάτι που γενικά είναι πολύ δύσκολο και χρειάζεται χρόνο.

Χρόνο που από ότι φαίνεται δεν έχει η διοίκηση του Τυρού και η βαθμολογική θέση που βρίσκεται πλέον δεν τους αφήνει περιθώρια για περεταίρω υπομονή. Πάντως δεν παύει να είναι μια κίνηση που ξάφνιασε πολύ κόσμο μιας και δεν είχαν δείξει μέχρι τώρα σημάδια που να οδηγούσαν σε οριστικό διαζύγιο.
Πλέον αναμένουμε να μάθουμε ποιος θα είναι ο νέος προπονητής που θα αναλάβει το τιμόνι του Απόλλωνα Τυρού σε ένα πολύ δύσκολο σημείο του πρωταθλήματος.

Νίκος Σαλάκης
 

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Εντάξει εκεί κάτω κάτι πείνετε, διώξατε ενωσιακό προπονητή....

γιατι οποιος ειναι ενωσιακος παει να πει οτι ειναι και αξιος αφου το πως επιλεγεσαι ολοι το γνωριζουν εξαλλου το δειχνουν και τα αποτελεσματά σου και στην ομαδα και στην μικτη ουδεις αναντικαταστατος

Από το άρθρο καταλαβαίνει εύκολα κάποιος ότι υπάρχουν και διοικητικές ευθύνες, αλλά η εύκολη λύση πάντα είναι να διώχνεις τον προπονητή!