To πρόγραμμα προβολών του Cine Ville Tripolis (27/2 – 5/3)

To πρόγραμμα προβολών του Cine Ville Tripolis (27/2 – 5/3)

Φεβρουάριος 26, 2014 - 23:23

Σας παρουσιάζουμε το πρόγραμμα προβολής ταινιών του Cine Ville Tripolis για την κινηματογραφική εβδομάδα της σεζόν 2013 - 2014 που ξεκινά από την Πέμπτη 27/2/2014 έως και την Τετάρτη 5/3/2014.

Mην ξεχάσετε να δηλώσετε συμμετοχή για την διπλή  πρόσκληση που κληρώνει κάθε εβδομάδα.

Πληροφορίες για το CineVille Τρίπολης δείτε ΕΔΩ

ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΑΝΔΡΕΣ - THE MONUMENTS MEN

Είδος ταινίας: Ιστορική [κατάλληλο]

Πέμπτη 27/2 – Τετάρτη 5/3

ΠΡΟΒΟΛΗ 22:10

Βασισμένο σε Αληθινή Ιστορία, το μεγαλύτερο κυνήγι θησαυρού της καταγεγραμμένης ιστορίας, εξετάζει τη δράση μιας επίλεκτης “διμοιρίας” ανθρώπων, οι οποίοι κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο είχαν μια πολύ σημαντική υποχρέωση: Να διασώσουν κλεμμένα καλλιτεχνικά αριστουργήματα από τα χέρια των Ναζί και να τα επιστρέψουν στους νόμιμους κατόχους τους! Κι αν αυτή η αποστολή φαντάζει, σε πρώτη ανάγνωση, εντελώς αδύνατη, σκεφτείτε πως η συγκεκριμένη διμοιρία, η οποία θα πρέπει να ξετρυπώσει τα έργα τέχνης και να τα αποσπάσει από τους Ναζί, αποτελείται αποκλειστικά από διευθυντές μουσείων, επιμελητές εκθέσεων και ιστορικούς τέχνης.

Σκηνοθεσία: ΤΖΟΡΤΖ ΚΛΟΥΝΕΪ

Ηθοποιοί: ΚΕΙΤ ΜΠΛΑΝΣΕΤ , ΜΠΙΛ ΜΑΡΕΙ ,ΜΑΤ ΝΤΕΙΜΟΝ , ΤΖΟΝ ΓΚΟΥΝΤΜΑΝ , ΖΑΝ ΝΤΙΖΑΡΝΤΕΝ , ΤΖΟΡΤΖ ΚΛΟΥΝΕΪ

Διάρκεια: 118 λεπτά

 

ΜΙΑ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - WINTER'S TALE

Είδος ταινίας: Αισθηματική [κατάλληλο άνω των 12]

Παρασκευή 27/2 – Τετάρτη 5/3

Α' ΠΡΟΒΟΛΗ 19:40

Β' ΠΡΟΒΟΛΗ 22:00

Με φόντο τη μυθική Νέα Υόρκη και με διάρκεια περισσότερη από έναν αιώνα, η ταινία “ΜΙΑ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ’’ μας ταξιδεύει σε μια ρομαντική περιπέτεια φαντασίας που μας μιλά για θαύματα, ανεκπλήρωτες αγάπες και την αιώνια μάχη μεταξύ του καλού και του κακού.

Σκηνοθεσία: ΑΚΙΒΑ ΓΚΟΛΝΤΣΜΑΝ

Ηθοποιοί: ΓΟΥΙΛΙΑΜ ΧΑΡΤ , ΚΟΛΙΝ ΦΑΡΕΛ ,ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΚΟΝΕΛΙ , ΡΑΣΕΛ ΚΡΟΟΥ , ΕΒΑ ΜΑΡΙ ΣΕΙΝΤ , ΤΖΕΣΙΚΑ ΜΠΡΑΟΥΝ ΦΙΝΤΛΕΪ , ΡΙΠΛΕΪ ΣΟΜΠΟ , ΜΑΚΕΪΛΑ ΤΟΥΙΓΚΣ

Διάρκεια: 118 λεπτά

 

ΜΕ ΧΩΡΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Είδος ταινίας: Κωμωδία [κατάλληλο άνω των 12]

Πέμπτη 27/2 - Τετάρτη 5/3

ΠΡΟΒΟΛΗ 22:20

Δύο σαραντάρηδες ξεκινούν μια αναζήτηση για την «ωραία του σχολείου» τους. Οι φήμες λένε πως έχει γίνει μοναχή κάπου στην Ηλεία. Ταξιδεύοντας ανακαλύπτουν πως στην πραγματικότητα η παλιά τους συμμαθήτρια έχει γίνει πρόσωπο του υποκόσμου. Και η περιπέτεια ξεκινά και πάλι...

Σκηνοθεσία: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΕΙΤΑΝΙΔΗΣ

Ηθοποιοί: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΝΚΟΓΛΟΥ , ΣΜΑΡΑΓΔΑ ΚΑΡΥΔΗ , ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ , ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΘΕΡΙΔΗΣ , ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΜΕΛΛΟΣ , ΣΟΦΙΑ ΣΕΙΡΛΗ , ΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΥΔΗΣ , ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΚΑΠΕΤΑΝΙΔΗ , ΝΑΤΑΣΑ ΜΑΡΜΑΤΑΚΗ

Διάρκεια: 91 λεπτά

 

Ο ΚΟΣ ΠΙΜΠΟΝΤΙ ΚΑΙ Ο ΣΕΡΜΑΝ 3D (ΜΕΤΑΓΛ.) - MR. PEABODY AND SHERMAN 3D (GR)

Είδος ταινίας: Κινούμενα σχέδια [κατάλληλο]

Πέμπτη 27/2 - Τετάρτη 5/3

ΠΡΟΒΟΛΗ 18:40

Ο Κος Πίμποντι είναι επιχειρηματίας, εφευρέτης, επιστήμονας, κάτοχος Νόμπελ, γευσιγνώστης, δύο φορές Ολυμπιονίκης και ιδιοφυία.... Τυγχάνει όμως να είναι και σκύλος! Χρησιμοποιώντας την εξυπνότερη εφεύρεση του, την μηχανή του ΧΡΟΝΟΑΥΓΟΥ, ο κος Πίμποντι και ο υιοθετημένος γιος του Σέρμαν μεταφέρονται πίσω στο χρόνο για να ζήσουν, από πρώτο χέρι, κάποια κοσμοϊστορικά γεγονότα, παρέα με μερικές από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες όλων των εποχών. Όταν όμως ο Σέρμαν παραβαίνει τους κανόνες μετακίνησης στο χρόνο, οι δυο ήρωες ξεκινούν μια κούρσα αποκατάστασης της ιστορίας και σωτηρίας του μέλλοντος, ενώ ο κος Πίμποντι θα αντιμετωπίσει την μεγαλύτερη απ’ όλες τις προκλήσεις που συνάντησε ποτέ - αυτή του να είναι γονιός.

Σκηνοθεσία: ΡΟΜΠ ΜΙΝΚΟΦ

Ηθοποιοί: ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ: , ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΥΡΛΑΜΠΑΣ , ΜΑΡΙΑ ΖΕΡΒΟΥ , ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ , ΑΡΣΕΝΙΟΣ ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ , ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΧΟΥΓΙΑ , ΝΑΤΑΣΑ ΑΣΙΚΗ

Διάρκεια: 97 λεπτά

 

BARBIΕ: Η ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΤΩΝ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΩΝ (ΜΕΤΑΓΛ) - BARBIE: THE PEARL PRINCESS (GR)

Είδος ταινίας: Κινούμενα σχέδια [κατάλληλο]

Σάββατο 1/3 και Δευτέρα 3/3

ΠΡΟΒΟΛΗ 17:00

Η Λούμινα, μια γοργόνα που ονειρεύεται να γίνει πριγκίπισσα. Με τη μυστική της δύναμη, μπορεί να κάνει τα μαργαριτάρια να χορεύουν και να λαμπυρίζουν. Η Λούμινα και ο καλύτερός της φίλος, Κούντα, ένας ροζ ιππόκαμπος, θα ζήσουν μια απίστευτη περιπέτεια που θα τους οδηγήσει σε ένα μαγευτικό θαλάσσιο βασίλειο.Εκεί, η Λούμινα θα χρησιμοποιήσει τη μαγική της δύναμη για να βοηθήσει τους καινούριους της φίλους να προετοιμαστούν για τον Βασιλικό Χορό. Η δύναμή της όμως κρύβει μυστικά που θα την οδηγήσουν στο αληθινό της πεπρωμένο.

Σκηνοθεσία: ΤΕΡΙ ΚΛΑΣΕΝ

Ηθοποιοί: ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ

Διάρκεια: 74 λεπτά

 

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ - ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΜΙΑΣ ΗΜΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΟΙΞΗΣ

Είδος ταινίας: Βιογραφική [κατάλληλο]

Παρασκευή 28/2 - Τετάρτη 5/3

ΠΡΟΒΟΛΗ 19:30

Η ζωή και ο θάνατος ενός ανθρώπου που δόξασε την πατρίδα του, υπηρέτησε με συνέπεια την επιστήμη και αγωνίστηκε για ειρήνη και κοινωνική δικαιοσύνη μέσα στον πολυτάραχο 20ό αιώνα. Ο Λαμπράκης από την περίοδο του μεσοπολέμου συμμετέχει ενεργά στις περιπέτειες και τα πάθη της πατρίδας του. Μεταξική δικτατορία, Κατοχή και Αντίσταση, Δεκεμβριανά, Εμφύλιος και στη συνέχεια η δύσκολη δεκαετία της ανασυγκρότησης – η δεκαετία του ’50. Το νήμα της ζωής του θα κοπεί βίαια από το παρακράτος της Δεξιάς στις 22 Μαΐου του 1963. Η δολοφονία του θα αφυπνίσει συνειδήσεις, η κηδεία του θα μετατραπεί σε μια τεράστια διαδήλωση που θα δρομολογήσει ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις και το όνομά του θα γίνει σύμβολο για τη νεολαία και τους αγώνες της τη σύντομη Ανοιξη της δεκαετίας του ’60.

Σκηνοθεσία: Στέλιος Χαραλαμπόπουλος

Ηθοποιοί: (αφήγηση) Δημήτρης Ήμελλος, Τάσος Ράπτης, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Ξάνθος Μαϊντάς, Χρίστος Ρουμελιωτάκης

Διάρκεια: 114 λεπτά

 

Μειωμένο εισιτήριο : 5 Euro

Κανονικό εισιτήριο : 7 Euro

Κάθε Τετάρτη Γενική Είσοδος : 5 Euro

Κανονικό 2D : 7 Euro

Μειωμένο 2D : 5 Euro

Κάθε Τετάρτη Όλοι 2D : 5 Euro

Κανονικό 3D : 8 Euro

Μειωμένο 3D : 7 Euro

Παιδικό + Παιδική ταινια 3D : 6 Euro

Κάθε Τετάρτη Όλοι 3D : 7 Euro

Ειδήσεις: