Πως ο Αστέρας… έκλεψε τον Μουνάφο από τη Λαμία

Πως ο Αστέρας… έκλεψε τον Μουνάφο από τη Λαμία

Σεπτέμβριος 08, 2019 - 18:19
3 σχόλια

Ήταν στα… χασομέρια των μεταγραφών. Γκολ στις καθυστερήσεις. Από… στημένη φάση. Και ο Αστέρας Τρίπολης να πηδά πιο ψηλά και να… καθαρίζει τη Λαμία.

Προφορικά, ο Χουάν Μουνάφο είχε συμφωνήσει με τους Λαμιώτες. Προτού επιβιβαστεί για την πόλη της Φθιώτιδας, όμως, χτύπησε το τηλέφωνό του.

Όπως αναφέρει η στήλη των παρασκηνίων του Σαββάτου στο Sportime δεν ήταν μόνο η θέληση του 31χρονου κεντρικού χαφ να επιστρέψει στην Τρίπολη, αλλά και η οικονομική διαφορά (κανένα 50άρικο εξτρά) που τον οδήγησαν να πάρει αντίθετη φορά στον δρόμο και να καταλήξει στην πόλη της Αρκαδίας. Αστέρας Τρίπολης ξανά!

Ο,τι πληρώνεις, παίρνεις. Νόμος σε ζωή και ποδόσφαιρο…

Ο Χουάν Μουνάφο υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα της Αρκαδίας, έχοντας αποχωρήσει, νωρίτερα από το ρόστερ της, πριν από δύο μήνες.

Από: sporttime.gr

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Ωραία όλα αυτά, αλλά τι μεταγραφικός σχεδιασμός είναι αυτός; Ο Μουνάφο ήταν το 70% της αμυντικής λειτουργίας στα χαφ. Δεν του ανανεώνουν το συμβόλαιο, δεν παίρνουν κανένα παίχτη για να τον αντικαταστήσουν και τον θυμούνται την ...3η αγωνιστική! Αυτό δεν το λες επιτυχία αλλά αποτυχία. Έπρεπε να τον είχαν κρατήσει εξαρχής ή να έχουν βρει αντικαταστάτη του. Τώρα φάγαμε δύο ήττες, η μια με τραγική εμφάνιση και τον πήραμε πίσω όταν ανακάλυψαν ότι η ομάδα αμυντικά είναι πανηγύρι.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.