Δραγασάκης από Τρίπολη: Έχουμε αναπτυξιακή στρατηγική για την επόμενη τετραετία (pics)

Δραγασάκης από Τρίπολη: Έχουμε αναπτυξιακή στρατηγική για την επόμενη τετραετία (pics)

Απρίλιος 18, 2019 - 08:00
10 σχόλια

Δηλώσεις παραχώρησε στους δημοσιογράφους ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, ύστερα από τη συνάντηση που είχε με τους παραγωγικούς φορείς στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης την Τετάρτη 17 Απριλίου.

Ο κ. Δραγασάκης ερωτήθηκε για τον σχεδιασμό της κυβερνητικής πολιτικής την επόμενη τετραετία, λίγο προτού προχωρήσει στην ομιλία του και αναπτύξει αναλυτικά τον κυβερνητικό σχεδιασμό στο αμφιθέατρο του Αποστολοπούλειου Κέντρου Τρίπολης.

«Το ένα κομμάτι είναι ότι λύσαμε τον κόμπο που λεγόταν ''μνημόνιο''. Διότι όσο ήμασταν σε επιτροπεία δεν μπορούσαμε να σχεδιάσουμε το μέλλον. Από τον Αύγουστο ήδη βλέπετε ότι γίνονται πολλά πράγματα, και στο επίπεδο των μισθών, και στο επίπεδο της ανάπτυξης. Τώρα σχεδιάζουμε τη νέα τετραετία, τη νέα προγραμματική περίοδο, το νέο ΕΣΠΑ. Έχουμε να λύσουμε τρία μεγάλα θέματα, την κληρονομιά της κρίσης, πολύς κόσμος είναι άνεργος και καταχρεωμένος, δεύτερον, έχουμε ελλείμματα ως χώρα, και τρίτον, η νέα τετραετία θα είναι τετραετία μεγάλων μετασχηματισμών, θα πρέπει να φτιάξουμε την οικονομία δίκαιη, να μπει σε νέες βάσεις, ώστε να αξιοποιήσουμε τα μαθήματα από την κρίση».

Ο κ. Δραγασάκης εμφανίστηκε εξαιρετικά αισιόδοξος για το μέλλον.

Έχουμε θωρακίσει τη χώρα

«Μπορούμε και δανειζόμαστε, και θα χρησιμοποιήσουμε τα δάνεια για να εξοφλήσουμε παλαιότερα και μεγαλύτερα δάνεια. Έχουμε αναπτυξιακή στρατηγική.»


10 Σχόλια

σας φύλαγαν μια διμοιρία ματ δέκα περιπολικά οπκε και άλλοι δέκα ασφαλίτες, αυτοί είστε

η γενιά του πολυτεχνείου στο κοινό οι συνοδοιποροι του τζουμάκα και του λαλιώτη walking dead

@ 09:40 δηλαδή δεν σας άφησαν να ασχοληθείτε με το σπορ της κλωτσοπατινάδας; Τι κρίμα...

μην αγχώνεσαι στα γερόντια που μαζεύτηκαν δεν χρειάζονται μπουνιές άλλωστε φοράνε και μασέλες, φτάνει που σας φτύνει η τοπική κοινωνία και σας γύρισε την πλάτη. η πλειοψηφία ήταν από άλλες περιοχές και από νέους ανθρώπους κανείς.

3 και ο κουκος!Μονο δικοι τους βολεμενοι ,και καποιοι που περιμενουν να βολευτουν.Πηγε απατη και αυτη η συγκεντρωση

Μονο οι βολεμενοι και οι γυρολόγοι της οκάς Πρέπει καμιά φορά τα κόμματα να κρατούν τις φωτογραφίες να βλέπουν τις ίδιες μουτσούνες πως αλλάζζουν μαντρί ανάλογα ποιος κυβερνάει ΝΤΡΟΠΗ ΓΥΡΟΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.