Τσιαμούλος: Είναι πολύ λίγος ο Γαβρόγλου για να παίζει με το μέλλον του Δήμου μας

Τσιαμούλος: Είναι πολύ λίγος ο Γαβρόγλου για να παίζει με το μέλλον του Δήμου μας

Απρίλιος 17, 2019 - 21:17
8 σχόλια

Ιδιαιτέρως καυστικός ήταν ο επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη -Αλλάζουμε τα Δεδομένα» Νίκος Τσιαμούλος κατά την τοποθέτησή του σχετικά με την ενημέρωση που έκανε στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης ο δήμαρχος Δημήτρης Παυλής σε ό,τι αφορά στη συνάντηση με τον Κώστα Γαβρόγλου στο υπουργείο Παιδείας για το φλέγον ζήτημα του πανεπιστημίου την Τετάρτη 17 Απριλίου.

Ο κ. Τσιαμούλος είπε ότι στην αρχή ήταν εκνευρισμένος που δεν έγινε δεκτός στη συνάντηση, κάνοντας μια παρατήρηση στον κ. Παυλή, ότι θα μπορούσε ο δήμαρχος να είχε διευκρινίσει ποιος θα μπορούσε ή όχι να παραστεί. Ο κ. δήμαρχος απάντησε ότι ούτε ο ίδιος γνώριζε.

«Θα του έκανα παρατήρηση αν ήμουν εκεί. Είναι πολύ λίγος, για να μπορεί να εμπαίζει το μέλλον του Δήμου ένας άνθρωπος που θα πάρει σύνταξη σε τρεις μήνες. Κατάλαβα ότι είναι ειλημμένη απόφαση. Απλώς έπρεπε να κάνει έναν διάλογο για να φανεί ότι είναι πιο δημοκρατικός. Είμαι φοβερά εκνευρισμένος με τον εμπαιγμό που κάνει, διότι πήγε ο δήμαρχος της πόλης μου εκεί, για να μας κοροϊδέψει ένας 75χρονος. Εξυπηρετεί συγκεκριμένα πολιτικά συμφέροντα, τον έχουν πιάσει από τις λίγες τρίχες που έχει στο κεφάλι του και τον τραβάνε από τη Πάτρα, επειδή είναι πιο δυνατοί».

Οι τρεις βουλευτές θα έπρεπε να είναι πιο δυναμικοί. Να οργανώσουμε τις κινητοποιήσεις πιο δυναμικά. Ως τη Μεγάλη Δευτέρα, πρέπει να κάνουμε κάτι. Να συνεννοηθούμε με τους εκπροσώπους του πανεπιστημίου, τους φοιτητές.

«Είναι ένας κοινός ψεύτης ο υπουργός. Αυτό το μήνυμα πρέπει να λάβει.»


8 Σχόλια

Κύριοι, δημοσιεύστε μια απάντηση στον εμπαιγμό, δημοσιοποιηστε τι έγινε στη συνάντηση και βοηθήστε το Πανεπιστήμιο έμπρακτα για τις κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν ώστε να μην προχωρήσει αυτό το σχέδιο νόμου που μετατρέπει το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου σε ένα έκτρωμα.

Από όλους τους υποψήφιους δημάρχους ο ανωτέρω μού είναι ο πιο αντιπαθής. Με όσα λέει για τον Γαβρόγλου, γίνεται αποκρουστικός. Για τα τερτίπια της εκλογικής αναμέτρησης μιας πεθαμένης πόλης και για να πείσει μαγαζάτορες και ιδιοκτήτες σπιτιών που γδέρνουν τους φοιτητές να τον ψηφίσουν, αυτός ο τόσο δα, που έκανε την τύχη του με τα σκουπίδια, αποκαλεί πολύ λίγο έναν καθηγητή Πανεπιστημίου.

Καθόμαστε αναπαυτικά και περιμένουμε τα σχόλια "Μπράβο Νικόλα, μόνο εσύ είχες το θάρρος να μιλήσεις έτσι", "Μόνο ο Νικόλας ύψωσε ανάστημα, συνέχισε έτσι δυναμικά" και άλλα τέτοια... για πάμε, ξεκινήστε...

Το να θεωρεί κάποιος τον εαυτό του μεγάλο και τρανό επειδή προς το παρόν κοιτάζει με τα κιάλια την καρέκλα του δημάρχου μιας μικρής επαρχιακής πόλης και να βλέπει ως «πολύ λίγο» ένα θετικό επιστήμονα με σοβαρό διδακτικό και ερευνητικό έργο (σε καιρούς που τα μεταπτυχιακά δε δίνονταν με χρήματα αλλά με πολύ σκληρή δουλειά) πως μπορεί να χαρακτηριστεί; Η αλαζονεία σε συνδυασμό με το νεαρό της ηλικίας είναι ένα μείγμα αποτυχίας και είναι βέβαιο ότι θα το εμπεδώσει ο «ΜΕΓΑΛΟΣ» μέχρι να φτάσει την ηλικία του κυρίου Γαβρόγλου.

Ρε Νικόλα, σκέψου λίγο πριν μιλήσεις, έστω για μια φορα στη ζωή σου. Έχεις καταντήσει πιο λαϊκιστής κι απ το Σεφερλή. 'Ελεος πια...

11:12 Δεν την κοιτάζει μόνο προς το παρόν με τα κιάλια την καρέκλα του δημάρχου, θα την κοιτάζει και προς το μέλλον και προς τους αιώνες των αιώνων, αμήν

ο πολύς

Δεν συμφωνώ με το ύφος αλλά μην είστε σίγουροι για και για τον κ. Υπουργό γιατί οι αριστεροί πάντα είχαν προτεραιότητα σε θέσεις στα πανεπιστήμια. Η στήριξη στο παλιό ΠΑΣΟΚ είχε οφέλη...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.