Τζιούμης για Πανεπιστήμιο: Να μην κάνουμε βήμα πίσω

Τζιούμης για Πανεπιστήμιο: Να μην κάνουμε βήμα πίσω

Απρίλιος 17, 2019 - 21:11
4 σχόλια

Ο κ. Κώστας Τζιούμης, επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη Αύριο», κατά την ενημέρωση που έκανε ο κ. Παυλής στο Δημοτικό Συμβούλιο για το τι συζητήθηκε στο γραφείο του υπουργού Παιδείας κατά τη συνάντηση σχετικά με το μέλλον του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου την Τετάρτη 17 Απριλίου, είπε ότι τα όσα ειπώθηκαν από τον υπουργό κ. Γαβρόγλου είναι κοροϊδία: «Απορώ, γιατί αυτά που μας είπε στη συνέντηση δεν έχουν ληφθεί πουθενά υπόψη. Είχε λάβει από πριν τις αποφάσεις του. Και ερωτώ, γιατί δεν το αποσύρει, αφού η Σύγκλητος πήρε τις αποφάσεις της;».

Ο υπουργός φάνηκε να μην ξέρει πού θα είναι η έδρα του ερευνητικού κέντρου! Δεν ήξερε το νομοσχέδιο!

Και εξακολούθησε λέγοντας: «Στο νομοσχέδιο, που σήμερα συζητείται στην επιτροπή και τη Μεγάλη Δευτέρα ψηφίζεται, δεν περιλαμβάνει τίποτα για την Κτηνιατρική. Και δεν δέχτηκε τίποτα για πολυτεχνική σχολή. Δύο-τρεις μικρές υποχωρήσεις που υποτίθεται ότι έκανε στη συζήτηση που είχαμε, δεν τις περιλαμβάνει το νομοσχέδιο. Νομίζω ότι πρέπει να λάβουμε μια απόφαση ως Σώμα ότι εμμένουμε στις αποφάσεις μας και να μην κάνουμε βήμα πίσω: Ίδρυση πολυτεχνικής σχολής, ίδρυση κτηνιατρικής σχολής και την έδρα του ερευνητικού κέντρου στην Τρίπολη».

Δεν κερδίζουμε τίποτα. Παίρνουμε μόνο τη Νοσηλευτική. Όλα τα άλλα είναι... θα..
 

«Θα μας απορροφήσει η Πάτρα σε λίγα χρόνια», εκτίμησε ο κ. Τζιούμης.
 


4 Σχόλια

Ο πιο ενημερωμένος και διεκδικητικος είναι ο Τζιουμης. Πραγματικά έχει πιάσει την ουσία του προβλήματος της Τρίπολης στο θέμα του πανεπιστημίου.

Αγαπητοί κύριοι του Δημοτικού Συμβουλίου ωραία τα λέτε...όλοι σας...δεν βλέπω να πείθεται ΚΑΝΕΝΑΣ δημότης...βασικά δεν βλέπω να ξεσηκώνεται κανένας δημότης!!! Δεν ενδιαφέρει κανέναν πολίτη η τύχη του Πανεπιστημίου στην Τρίπολη ή απλά ο κόσμος δεν τρώει πια κουτοχορτο ???

Κύριοι, δημοσιεύστε μια απάντηση στον εμπαιγμό, δημοσιοποιηστε τι έγινε στη συνάντηση και βοηθήστε το Πανεπιστήμιο έμπρακτα για τις κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν ώστε να μην προχωρήσει αυτό το σχέδιο νόμου που μετατρέπει το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου σε ένα έκτρωμα.

ο Τζιούμης σύρεται πίσω από τις καταστάσεις δεν είχε πάρει είδηση τι γινόταν , εάν δεν σήκωναν άλλοι το θέμα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.