Παυλής - Παπαζαχαρίας: Πρωτόκολλο συνεργασίας για τον Δήμο Τρίπολης

Παυλής - Παπαζαχαρίας: Πρωτόκολλο συνεργασίας για τον Δήμο Τρίπολης

Απρίλιος 12, 2019 - 18:06
21 σχόλια

Πρωτόκολλο Συνεργασίας για το Δήμο Τρίπολης μεταξύ των δημοτικών παρατάξεων «Τρίπολη Πρωτεύουσα του Μοριά» και «Προοδευτική Ενότητα για το Δήμο Τρίπολης» για τις επικείμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2019.

 

Σήμερα Παρασκευή 12-4-2019 συναντήθηκαν στη Τρίπολη οι αντιπροσωπείες των δημοτικών παρατάξεων ΤΡΙΠΟΛΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ με επικεφαλής τον νυν δήμαρχο Δημήτρη Παυλή και ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ με επικεφαλής τον Τάσο Παπαζαχαρία.

Οι αντιπροσωπείες συζήτησαν επί μακρόν για την ανάγκη της συνεργασίας όλων των Προοδευτικών Δημοκρατικών δυνάμεων του Δήμου Τρίπολης, για την ενίσχυση της πρωτοβάθμιας Αυτοδιοίκησης, ώστε να γίνει το εργαλείο για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των πολιτών εντός των ορίων του δήμου και όχι μόνο.

Οι αντιπροσωπείες επίσης συζήτησαν τα βήματα που θα ακολουθήσουν για την επιτυχία του στόχου αυτού και αποφάσισαν ομόφωνα τα παρακάτω:

1.Να κατέβουν από κοινού σε ενιαίο ψηφοδέλτιο στις επικείμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2019.

2. Σε περίπτωση ανάληψης της ευθύνης του δήμου Τρίπολης ύστερα από την εντολή των συνδημοτών μας θα δώσουμε από κοινού έμφαση στα επί μέρους βασικά στοιχεία για την αποτελεσματική λειτουργία του δήμου μας και αυτά είναι:

Εμβάθυνση της δημοκρατίας σε όλα τα επίπεδα του δήμου Τρίπολης.
 Ενίσχυση της συλλογικότητας στο πάρσιμο των αποφάσεων σε όλα τα όργανα του δήμου μας.
Περισσότερη διαφάνεια στη διαχείριση των οικονομικών του δήμου μας μέχρι το τελευταίο Ευρώ.
Επιμερισμός των θέσεων ευθύνης σε όλες τις δυνάμεις της διοίκησης του δήμου ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε όλους να συμβάλουν ενεργά  στη διοίκηση και στο έργο του δήμου μας.
Συμμετοχή όλων των συνεργαζόμενων δυνάμεων στη συγγραφή  του προγράμματος δράσης σε περίπτωση ανάθεσης από τους συνδημότες μας της ευθύνης διοίκησης του δήμου μας.

Οι αντιπροσωπείες συμφώνησαν, συναποδέχτηκαν και συνυπέγραψαν ως συμβόλαιο τιμής και δέσμευσης για την εφαρμογή των ως άνω όρων, για την καλύτερη και πιο στέρεα συνεργασία των δύο παρατάξεων και να δώσουν το παρών συμφωνητικό στη δημοσιότητα για την ενημέρωση των συνδημοτών μας.

                  

Για την Αυτοδιοικητική Παράταξη ΤΡΙΠΟΛΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Δημήτρης Παυλής.

Για την Αυτοδιοικητική Παράταξη ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Τάσος Παπαζαχαρίας.


21 Σχόλια

Κατόπιν τούτου οι νεοδημοκράτες που δεν αποχωρήσουν πάραυτα από την παράταξη που συνεργάζεται επίσημα με ΣΥΡΙΖΑ υπόκεινται τις συνέπειες που έχουν ανακοινωθεί. Αντίστοιχη περίπτωση η παραίτηση Αμυρά από τη βουλευτική έδρα αφού ανακοινώθηκε επίσημα η υποψηφιότητά του για ευρωβουλή.

"Στο ΠΑΡΣΙΜΟ των αποφάσεων".... Κάθε μέρα κι από ένα καινούργιο "μαργαριτάρι" ο δήμαρχος της λακούβας...

Γελάνε και οι πέτρες. Κρύψανε το ΣΥΡΙΖΑ και το κάνανε Προοδευτική ενότητα.Νομίζετε ότι θα κοροιδέψετε τους πολίτες. Θα φάτε τέτοιο μαύρο που θα το φυσάτε και δεν θα κρυώνει.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας έχουν εξίσου ευθύνη με τον επικεφαλή τους...ας είχαν παραιτηθεί. ( αν και κάποιοι έκαναν έργο...πήγαν ρεύμα σε 3 σπίτια όπως μάθαμε σε σχόλιο κάτω από συνέντευξη αντιδήμαρχου που δεν θυμάμαι όνομα!!)

Δήμαρχε και αυτόν τον κατατρεγμένο η Αναπτυξιακή Πάρνωνα στον φόρτωσε;

Αλήθεια οι λεγόμενοι νεοδημοκράτες του συνδυασμού Παυλή, θα πορευτούν τώρα με τους τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ;

Το "πάρσιμο" των αποφάσεων. Πάρσιμο, όπως λέμε γδάρσιμο. Γιατί την έχει γδάρει την ελληνική γλώσσα ο Μήτshιος με τα "προστίματα". Καλά, ένας γραμματισμένος δεν υπάρχει σ' αυτή τη ρημάδα την παράταξη; Τί στο διάολο, όλοι καράβλαχοι του κερατά;

Ο απόλυτος ξεπεσμός, και για τους δύο. Και ο απόλυτος ευτελισμός του θεσμού της αυτοδιοίκησης. Ίχνος αξιοπρέπειας δεν σας έμεινε. Διατηρώ επιφυλάξεις για τη σκοπιμότητα και την έκβαση του εγχειρήματος. Μάλλον μηχανορραφία με κρυφή ατζέντα και με αλλότριους στόχους μοιάζει το «πρωτόκολλο»... Εντούτοις, όσοι προτίθενται ακόμη να συμπορευτούν μαζί σας στον κατήφορο της γελοιότητας και της γελοιοποίησης, θα έπρεπε από τώρα να ντρέπονται να κυκλοφορούν στην πόλη

Εκείνη η αντιδημαρχάρα οικονομικών που το παίζει νεοδημοκράτισα τι λέει τώρα, λέτε να ανοίξει το στοματάκι της και ακούσουμε την λαλιά της

Όχι ότι δεν είχαμε μια ιδέα, αλλά διαβάζοντας το παραπάνω ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του: 1) Για το ποιόν του απερχόμενου Δημάρχου, 2) Για το ποιόν της παράταξης με την οποία πολιτεύεται και 3) Για το ποιόν του ανθρώπου που εκπροσωπεί τον ΣΥΡΙΖΑ στην Αρκαδία. Ακόμα δεν έχω αποφασίσει που θα ρίξω την ψήφο μου, πάντως σίγουρα ξέρω ότι ο Δημήτρης δεν θα βρει την δική μου!

Ο ΨΗΛΟΣ ΟΛΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ . ΦΑΕ ΤΩΡΑ ΣΥΡΙΖΑ ΨΗΛΕ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΖΙΟΥΜΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ .ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ (ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ) ΣΤΟΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΟΙΛΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ .ΜΗΤΣΟ ΠΗΡΕΣ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΜΕ ΤΖΙΟΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΑ ΘΕΣ ΝΕΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ Η ΠΑΡΝΩΝΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ;ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΑΣΕΣ ΚΑΙ 5 ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΠΡΙΝ 15 ΜΕΡΕΣ.ΕΥΧΕ ΜΗΤΣΑΡΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΜΟΝΟ Ο ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΣΟΥ

Ας τον διαγράψουν τα ψευτρονια του ΠΑΣΟΚ αν έχουν τα @@.

Ποιος να διαγράψει ρε σεις πατε καλά;; Αφού πίσω είναι κάτι τύποι που συμφωνούν σε όλα μαζί του. Οι πραγματικοί άνθρωποι του ΠΑΣΟΚ είναι παραγκωνισμένοι κυβερνούν τα λαμογια Δείτε κάτι φωτογραφίες από συγκεντρώσεις που πάει και πιους στηρίζει ο ΣΥΡΥΖΑΙΟΣ χα χα χα Άφησε που τους φορέσανε και τον άλλο σαν ΠΑΣΟΚΟ και δεν θα βρει ούτε το δικό του Αυτός είναι για καμιά γαρδούμπα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.