Εμπαιγμός: Δεν παραιτήθηκε ο Παπαχριστόπουλος

Εμπαιγμός: Δεν παραιτήθηκε ο Παπαχριστόπουλος

Φεβρουάριος 01, 2019 - 12:59
7 σχόλια

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, που είχε απειλήσει από αρχή της εβδομάδας πως σήμερα θα αποχωρούσε από την κοινοβουλευτική ομάδα του Πάνου Καμμένου και θα παρέδιδε την έδρα του, δρομολογώντας έτσι την διάλυση του κόμματος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, έκανε πίσω τελευταία στιγμή.

Βγαίνοντας από το γραφείο του Προέδρου της Βουλής, ανακοίνωσε πως ο Νίκος Βούτσης τον παρακάλεσε πρώτα να ψηφιστεί το πρωτόκολλο ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ και να παραιτηθεί αμέσως μετά.

Έτσι, η παραίτησή του μετατίθεται για το τέλος της επόμενης εβδομάδας, με πρόσχημα την ψήφιση του πρωτοκόλλου ένταξης των Σκοοίων στο ΝΑΤΟ, αλλά με αιτία τη «σωτηρία» της ΚΟ των ΑΝΕΛ.

Διότι έως την επόμενη εβδομάδα θα έχουν προηγηθεί οι τροποποιήσεις στον Κανονισμό της Βουλής που θα σώσουν από διάλυση την κοινοβουλευτική ομάδα του Πάνου Καμμένου!

(Φωτογραφία: Eurokinissi)

Ειδήσεις: 

7 Σχόλια

Ο εμπαιγμός που είναι δεν καταλαβαίνω οι άνθρωποι ανέβηκαν στην εξουσία με έναν σκοπό να καθαρίσουν το διεφθαρμένο κράτος από τους βρώμικους πολιτικούς δεν μπορεί έτσι απλά να τα διαλύσουν όλα.

Δεν έχετε ακούσει για σύμβαση επιμήκυνσης του δανείου; Δανεικός είναι ο βουλευτής και μπορεί στο τέλος να μετατραπεί σεleasing και όταν πληρωθούν τα σθμφωνηθέντα μηνιάτικα να αποκτηθεί το τεφαρίκι.

Ο τίτλος και το περιεχόμενο του άρθρου αποτελούν διαστρέβλωση της πραγματικότητας. Ο βουλευτής είχε πει ότι προσωπικά θεωρεί σωστή τη συμφωνία των Πρεσπών, θα την υπερψηφίσει και θα παραιτηθεί. Αυτό εσείς το λέτε απειλή και εμπαιγμό, εγώ το λέω έντιμη στάση (υπάρχουν και έντιμοι πολιτικοί). Ο Καμμένος βέβαια γίνεται τελείως ρεζίλι με τις γκαζόζες και τα πρόβατα που του έχουν μείνει στην προσπάθεια του να επιβιώσει, λες και υπάρχει χώρος για το κόμμα του στη Δεξιά-Ακροδεξιά. Ή σκέφτηκε να το παίξει Σαμψών.

Φρίττουν οι νεοδημοκράτες με τα καμώματα του κάθε κυβερνητικού - καραμανλικού σούργελου ξεχνώντας ότι πριν φύγουν με τον Καμμένο τα θεωρούσαν στελεχάρες.

Το λάθος της ΝΔ είναι που έβαλε τον Κωστάκη και ψήφισε την αποκλειστική απασχόληση των βουλευτών με την βουλή, αποκλείοντας τους από το κύριο επάγγελμά τους ,αποκλείοντας πολλά ικανότατα στελέχη της από την βουλή (λόγω ασυμβίβαστου) έτσι δημιουργήθηκαν πολλοί ελεγχόμενοι <<συμβιβασμοί>>......ο νοών νοεί το!

anonymous 8:00 Γράφεις ότι "ο νοών νοεί το". Δηλαδή ποιο είναι αυτό που νοεί ο νοών, δεν το εξηγείς και σε μας, μπας και το καταλάβουμε; Διαφορετικά, αν έχειςμαύρα μεσάνυχτα για κάτι, δεν είναι κακό να ψάχνεις να δεις πως γράφεται! Το όφελος είναι διπλό: και εσύ μαθαίνεις και εμάς δεν μας βγαίνουν τα μάτια να διαβάζουμε τούβλα και μαργαριτάρα!

Μαργαριτάρα είναι η μεγάλη μαργαρίτα, υποθέτω (α, ρε ανώνυμε, την πάτησες, δεν υπολόγισες ότι ο δαίμων του πληκτρολογίου παίζει άσχημα παιχνίδια)

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.