Παπαζαχαρίας: Ποτέ δεν υπήρξε επαγγελματική συνεργασία με τον κ. Παυλή

Παπαζαχαρίας: Ποτέ δεν υπήρξε επαγγελματική συνεργασία με τον κ. Παυλή

Δεκέμβριος 13, 2018 - 13:51
3 σχόλια

Ορισμένοι κακοήθεις στο δήμο μας, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα προσωπικά τους συμφέροντα, επιδίδονται στη διασπορά ψευδών πληροφοριών σε βάρος προσώπων που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο συμμετέχουν στα αυτοδιοικητικά δρώμενα του δήμου μας επί πολλά χρόνια.

Στον ανήθικο αυτό πόλεμο που ξεκίνησαν έχουν συμπεριλάβει και το πρόσωπο μου, αποδίδοντας σε μένα ευτελή κίνητρα τα οποία με οδήγησαν να ταχθώ υπέρ της συλλογικής  απόφασης του  ΣΥΡΙΖΑ, που είναι: να στηρίξει την υποψηφιότητα του Δημήτρη Παυλή για το Δήμο Τρίπολης.

Συγκεκριμένα μου αποδίδουν πως οι υποτιθέμενες επαγγελματικές μου  συνεργασίες, ότι δηλαδη ο Δημήτρης Παυλής είναι ο λογιστής μου, αποτέλεσαν το κίνητρο μου  ώστε να υποστηρίξω την υποψηφιότητα του.

 Τους απαντώ: 

Α.  Οι αποφάσεις στον ΣΥΡΙΖΑ λαμβάνονται μέσα από συλλογικές διαδικασίες και ανοικτό διάλογο.

 Β.  Κυρίως όμως και σε ότι με αφορά προσωπικά: ποτέ δεν υπήρξε τέτοιου είδους επαγγελματική συνεργασία, αφού ο λογιστής μου από την αρχή, εδώ και σαράντα χρόνια, όλων των φορολογικών μου υποθέσεων είναι ο Γιώργος Βλάμης στον οποίον και μπορούν να απευθυνθούν.

 Οι κακοήθεις και εθισμένοι στο να συκοφαντούν, κρινοντες εξ ιδίων τα αλλότρια και έχοντας στη ζωή τους ως οδηγό τη συναλλαγή και το βόλεμα, ας καταλάβουν επί τέλους πως δεν είμαστε όλοι ίδιοι σ’  αυτή τη ζωή.

Τους αφήνω στη κρίση  και  στη  περιφρόνηση των υγιώς σκεπτόμενων συνδημοτών μου.

       

Τρίπολη 13 - 12 - 2018

 

Ευχαριστώ

Τάσος Παπαζαχαρίας.

Δελτίο Τύπου


3 Σχόλια

Τάσο μήπως γνωρίζεις για μία καταδίκη προχθές του εκλεκτού σου ** Θα την κάνετε και αυτή γαργάρα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.