Συγχαρητήρια από την ΕΠΣ Αρκαδίας στον διεθνή διαιτητή της FIFA Διαμαντόπουλο

Συγχαρητήρια από την ΕΠΣ Αρκαδίας στον διεθνή διαιτητή της FIFA Διαμαντόπουλο

Δεκέμβριος 13, 2018 - 14:55
7 σχόλια

Η  Ε.Π.Σ. Αρκαδίας θα ήθελε να συγχαρεί τον Διαιτητή της, κ. Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο για τη μεγάλη επιτυχία του να επιλεγεί ανάμεσα στους επτά (7) Διεθνείς Έλληνες Διαιτητές FIFA για το 2019, διάκριση ιδιαίτερα τιμητική τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο καταξίωσης της λειτουργίας της διαιτησίας του αρκαδικού ποδοσφαίρου.

Επίσης , θα θέλαμε να συγχαρούμε θερμά  και τον Διεθνή Βοηθό Διαιτητή, κ. Τρύφωνα Πετρόπουλο που επίσης συμπεριλαμβάνεται στον πίνακα των Βοηθών Διαιτητών της FIFA για το 2019 καθώς και την κ. Ελένη Κυρίου που θα συνεχίσει να εκπροσωπεί τη χώρα μας ως Διεθνής Παρατηρητής FIFA για το 2019.

Οι παραπάνω επιτυχίες- οι οποίες έρχονται να προστεθούν σε ήδη υπάρχουσες διακρίσεις στον χώρο του ευρωπαϊκού και διεθνούς αθλητισμού τα προηγούμενα χρόνια από εκπροσώπους του αρκαδικού ποδοσφαίρου και ίσως προδιαγράφουν μία ευοίωνη πορεία για το μέλλον- αποδεικνύουν με τον πιο τιμητικό για εμάς τρόπο ότι η Αρκαδική Διαιτησία απολαμβάνει όχι μόνο την εμπιστοσύνη των αθλητικών οργανισμών εντός των συνόρων της χώρας αλλά και των Διεθνών Ομοσπονδιών  UEFA και FIFA.

Ειδήσεις: 

7 Σχόλια

Ετσι ακριβώς. Άσε που για σωθεί και να μείνει στην Α΄ Εθνική ο Αστέρας και ο Λεβαδειακός, την πλήρωνε συνέχεια ο φουκαράς ο Ηρακλής...

Mε διαιτητές σαν αυτόν και άλλους ομοίους του, πως να πάει το ποδόσφαιρο μπροστά ;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.