Στήριξη Μητσοτάκη σε Σμυρνιώτη

Στήριξη Μητσοτάκη σε Σμυρνιώτη

Δεκέμβριος 08, 2018 - 21:16
59 σχόλια

Εξαιρετική περίπτωση ο Γιάννης Σμυρνιώτης

Εξερχόμενος του Πνευματικού Κέντρου Τρίπολης μετά το πέρας της εκδήλωσης το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης ερωτήθηκε αν το κόμμα θα στηρίξει την υποψηφιότητα του Γιάννη Σμυρνιώτη στις επερχόμενες εκλογές. Και απάντησε «Ο Γιάννης Σμυρνιώτης είναι πολύ φίλος μου».

Η ερώτηση επαναλήφθηκε και ο κ. Μητσοτάκης απάντησε:

Σας απάντησα μόλις τώρα. Ο Γιάννης Σμυρνιώτης είναι πολύ φίλος μου.

Και συμπλήρωσε: «Ο Γιάννης είναι εξαιρετική περίπτωση».

Έτσι, παίρνουν τέλος οι φήμες και οι διαδόσεις των τελευταίων ημερών.

Να σημειώσουμε, πάντως, ότι παρά το γεγονός ότι ο κ. Μητσοτάκης έχει δηλώσει ότι σε επίπεδο Δήμων οι ψηφοφόροι του κόμματος μπορούν να επιλέξουν χωρίς κομματικά κριτήρια τον δήμαρχό τους, κατά την πρώτη επίσκεψη Νίκα στην Τρίπολη μέσα στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας πολλές ήταν οι φωνές στήριξης στο πρόσωπο του Γιάννη Σμυρνιώτη.

Ακούστε το ηχητικό

Video: 

ArcadiaPortal.gr Στήριξη Μητσοτάκη σε Σμυρνιώτη


59 Σχόλια

Το να παρακαλας για μια φωτογραφία και μια καλή κουβέντα ούτε χρισμα λέγετε ούτε στήριξη

Βλαχακια μακαρι να βγει ο Τατουλης να σας κανει μια απεραντη χωματερη !!!!

Ο ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ!!! ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ!!!

Μονο ο προεδρος ΝΟΔΕ Αρκαδιας κρατηθηκε στο υψος των περιστασεων . Απλος σοβαρος και μεσα σε ολα. Τιμο τοσα χρονια στην πρωτη γραμμη του κομματος μηπως εφτασε η ωρα να παρεις δραστικες αποφασεις για το δημο της Τριπολης ?? Βαρεθηκαμε τοσα χρονια με τους δηθεν και με τα καμωματα των βουλευτων που πανω απο ολα βαζουν το πολιτικο τους συμφερον.Μονο εσυ θα καθαρισεις την εκλογη εχοντας στο πλευρο σου απαντες!!!! Βουλευτες νυν και πρωιν , πολιτευτες και προεδρους . Παρε αποφαση και προχωρα . Ειμαστε μαζι σου

19:19 Όχι ρε ταγάρι, δεν τσούζει κανέναν που η "εξαιρετική περίπτωση" Σμυρνιώτης πήρε ή δεν πήρε στήριξη (ποσώς μας ενδιαφέρει αφού οσονούπω βγαίνει δημοσκόπηση με το Γιάννη να είναι πολύ πίσω από τον πρώτο και να παλεύει για τη 2η θέση με τον τσεπάκια Παυλή). Εκείνο που μας τσούζει αγράμματο τροκάνι είναι τα ματάκια μας με τα τούβλα που γράφεις. ΣΤΡΑΒΩΘΗΚΑΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

Λαε της Τριπολλλλης ,Λαε της Τριπολλλης ηρθε η ωρα να γινεται ενα απεραντο Τυροκομειο....Φασσση γερο,εισαι Νταξξει σσσσ

Αυτό που είδαμε ήταν κάτι άγνωστα ντερεκια να τον περιτριγυρίζουν και να κόβουν βόλτες και φάτσες. Αρκάδες πολύ λίγοι. Δεν ειναι τυχαίο που ο τατ έχει επιλέξει γυναίκες από την Μεσσηνία, κάτι θα ξέρει από Μεσσηνιακή σκληρότητα.

@ 19.20 και μετά ξύπνησες ή μήπως ξυπνήσατε στο κόμμα??????από τον βαθύ ύπνο των μνημονίων που και εσείς ψηφίσατε όταν είσαστε στην εξουσία ? Οι σημερινοί μας πήγαν μία πιο κάτω,εσείς όμως μαζί με τους τότε συνεταίρους σας του ΠΑΣΟΚ, γιατί???

Σελίδες

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.