Πρόκληση Τατούλη προς Γόντικα για άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών

Πρόκληση Τατούλη προς Γόντικα για άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών

Νοέμβριος 15, 2018 - 23:09
7 σχόλια

Πρόκληση να εξεταστούν οι τραπεζικοί τους λογαριασμοί απέναντι στη συνεχιζόμενη συκοφαντική επίθεση που δέχεται από τον κ. Γόντικα με έωλες κατηγορίες απηύθυνε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά τη διάρκεια του Περιφερειακού Συμβουλίου. «Περιμένω μέχρι αύριο απάντησή του αν δέχεται να ανοίξουν και να ελεγχθούν άμεσα και των δυο μας οι τραπεζικοί λογαριασμοί, ακόμα και της ευρύτερης οικογένειάς μου. Οι πολίτες ποτέ δεν ανέχθηκαν ρουφιάνους και συκοφάντες» τόνισε χαρακτηριστικά.

Δελτίο Τύπου

Φωτογραφία Βασίλης Παπαδόπουλος /eurokinissi


7 Σχόλια

Μην μας τρελαινεις πετραν, δεν είμαστε ιθαγενείς , που θα συγκριθεί ένα μυρμηγκακι μεν έναν ελέφαντα. Είσαι απιστευτος!

Σίγουρα δεν συγκρίνεται το ένα μέγεθος με το άλλο. Όμως καλό είναι να δούμε και τον δήθεν Κομμουνιστή τι πουγκί έχει.... Με τον μισθό του δημοσίου έκανε την βίλα ?? Τουλάχιστον ο δεξιός Τατουλης είναι γιατρός, ο άλλος με απολυτήριο γυμνασίου πως διορίστηκε και από ποιον?

ρε για λακαμαδες μας εχεις που θες και να πιστεψουμε αυτα που λες? ρε ΜΑΥΡΟ ακομα χειροτερα γιατι αντι να σκεφτεις καποια πραγματα εσυ την ακους περισσοτερο

Επαναστάτη για πια βίλα μιλάς; Ξέρεις κάτι; Αν ναι... να το πεις & σε εμάς για να μαθαίνουμε.... αλλιώς "απόλαυσε" τις λασποθεραπείες σου! Για μούγκα τον κόβω... αλλά για να δούμε!

Γιατί πρέπει όσοι είναι του ΚΚΕ πρέπει να είναι και φτωχοί; Με ποια λογική το λέτε αυτό;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.