Παραίτηση των βουλευτών της Ν.Δ. από αναδρομικά

Παραίτηση των βουλευτών της Ν.Δ. από αναδρομικά

Νοέμβριος 12, 2018 - 13:19
3 σχόλια

Οι βουλευτές της ΝΔ παραιτούνται από οποιαδήποτε διεκδίκηση για αναδρομικά.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
 
«Με εντολή του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, όλοι οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας παραιτούνται σήμερα από το δικαίωμα να λάβουν οποιοδήποτε ποσό προκύψει ότι δύνανται να εισπράξουν βάσει της κυβερνητικής τροπολογίας για τη χορήγηση αναδρομικών σε ειδικά μισθολόγια. 
 
Η Νέα Δημοκρατία καλεί επιπλέον την κυβέρνηση και όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης να υιοθετήσουν την  απόφαση αυτή ως  έμπρακτο και αυτονόητο σεβασμό στις θυσίες που έχουν υποστεί οι πολίτες τα τελευταία χρόνια, λόγω της οικονομικής κρίσης».

Δελτίο Τύπου


3 Σχόλια

ΕΧΕΤΕ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕς ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΣΟΚΟΨΕΙ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ....ΟΧΙ . ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ....ΑΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΕΝΤΑΞΕΙ ΘΑΠΡΕΠΕ ΕΞ ΑΡΧΗς ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΜΙΣΘΟ ΝΑ ΜΙΣΙΑΣΕΤΕ ....ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ 3500 ΕΥΡΩ ! ! ΕΛΕΟΣ , 7000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ......ΠΑΙΡΝΕΤΕ .

Συμβολική κίνηση που τους επιβλήθηκε από τον Κυριάκο - μη ξεχνάτε πως οι περισσότεροι είναι γαλάζιοι πασόκοι του καραμανλικού κρατισμού - για να σηματοδοτήσει την απέχθεια προς την ζητιανιά και την δικαστική αμετροέπεια.

ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΄ΡΘΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΜΑΖΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΓΑΛΗ, ΜΑΖΙ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΛΑΜΠΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΖΗΤΩ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ! ΤΟ ΄19 ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΞΙΑ !

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.