Τέλος από τον Αστέρα ο Παντελίδης

Τέλος από τον Αστέρα ο Παντελίδης

Νοέμβριος 12, 2018 - 14:08
8 σχόλια

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Αστέρα Τρίπολης αποτελεί ο Σάββας Παντελίδης με την αρκαδική ΠΑΕ να ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον Έλληνα τεχνικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από τον Αστέρα Τρίπολης

"Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον προπονητή, Σάββα Παντελίδη. 

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει ότι ο προπονητής Σάββας Παντελίδης υπέβαλε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της ομάδος και αυτή έγινε αποδεκτή. 

Ευχαριστούμε τον κ. Παντελίδη για την προσφορά του στην ομάδα μας και τού ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του". 

Η ΔΗΛΩΣΗ

Σάββας Παντελίδης: "Περάσαμε έναν χρόνο μαζί με καλές και κακές στιγμές. Απλώς νομίζω ότι έφτασε η ώρα για το καλό και των δύο πλευρών να χωρίσουν οι δρόμοι μας. Θέλω να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες, κυρίους Καϋμενάκη και Μπάκο, τη διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές και όλη την οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ για τη συνεργασία και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για την αγάπη που μού προσέφερε. Εύχομαι ο ΑΣΤΕΡΑΣ να εκπληρώσει τους αγωνιστικούς του στόχους. Εις το επανιδείν". 

Ειδήσεις: 

8 Σχόλια

ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΟΥΤΣ ΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΣΕ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΙ ΤΕΛΟΣ

Εσύ πότε θα αλλάξεις γιατρό;;;; τα ληγμένα που παίρνεις πρέπει να τα αλλάξεις. Μην ασχολείσαι με τον Αστέρα μας.

Εσύ πότε θα αλλάξεις γιατρό;;;; τα ληγμένα που παίρνεις πρέπει να τα αλλάξεις. Μην ασχολείσαι με τον Αστέρα μας.

Ότι και να κάνει αυτή η ομάδα είναι καταδικασμένη.Μια ομάδα που δίχασε το φίλαθλο κόσμο της πόλης μας.Παιζοντας σε ένα άδειο γήπεδο.ΔυστυχωςΚαποιοι θα σταθούμε κριτικά απέναντι σε αυτούς που κοροιδευουν τους φιλάθλους με φρούδες ελπίδες.Καλουμε τους Τριπολιτες να ξυπνήσουν.

Τϊ φταίει ο προπονητής , αν έχει να κάνει με ρόμπες και παλτά ? Οτι του δίνουν χρησιμοποιεί ..... Εδώ ο κόσμος τόχε τούμπανο ότι πρέπει να πάρουν επιθετικούς και η διοικούντες σφύριζαν αδιάφορα, γιατί νόμιζαν ότι και φέτος με τις πορδές θα έβαφαν αυγά ! Αμ δεν γίνεται κάθε φορά να βασιζόμαστε στην κωλ#φαρδία ....... Βάλτε μυαλό τώρα στις μεταγραφές αλλιώς την κάτσατε τη βάρκα .....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.