Τζιούμης: Ασέβεια για τους νεκρούς ήρωες από την Δημοτική Αρχή

Τζιούμης: Ασέβεια για τους νεκρούς ήρωες από την Δημοτική Αρχή

Μάιος 21, 2018 - 07:32
5 σχόλια

Ο Κώστας Τζιούμης με ανάρτηση του στο facebook επιτίθεται στη Δημοτική Αρχή με αφορμή το μνημόσυνο για τους δέκα αντιστασιακούς πατριώτες 

Επιμνημόσυνη δέηση για τους δέκα αντιστασιακούς πατριώτες που απαγχονίστηκαν από τα Γερμανικά στρατεύματα κατοχής στις 15 Ιανουαρίου 1944. Τιμή και δόξα στους ήρωες. 
Δυστυχώς η δημοτική αρχή,για άλλη μια φορά,αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων. Αφενός έκανε το μνημόσυνο 4 μήνες αργότερα,αφετέρου ξέχασε να βάλει κι ενα δίσκο μνημοσύνου. 
Ασέβεια για τους νεκρούς ήρωες, προσβολή για τους συγγενείς τους,ντροπή και διασυρμός για την ιστορία μας.

 

 

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

Όχι ότι διαφωνώ, Αλλά ντροπή και για τον ίδιο ο οποίος πήγε στην εκκλησία 3' πριν τελειώσει η λειτουργία. Το μόνο που ξέρουν όλοι να κάνουν είναι να κρίνουν. Η καμήλα τη δική της τη καμπούρα...

@11:33 Απο την στιγμή που έχει εκλεγεί εν γνώση του για τα ήθη και τα έθιμα της πόλης/χώρας, τότε πρεπει να κάνει αυτό που είναι το σωστό. Κι εγώ άθεος είμαι, αλλά εάν ήμουν κι εγώ δήμαρχος θα πήγαινα κανονικά στις εκκλησίες σε τέτοιες μέρες διότι θα πήγαινα ως εκπρόσωπος της πόλης κι όχι ώς άτομο. Οπότε τους αρέσει δεν τους αρέσει, πρέπει να στήνονται εκεί και να ακούνε τους ψαλμούς. Όπως αύριο θα στήνονται και θα ακούνε την φιλαρμονική σε μια εκδήλωση, ή θα ακούνε τραγούδια μίας -βαρετής ίσως γι αυτούς- χορωδίας.

ναι αλλά η φιλαρμονική/χορωδία δεν αφορά συνταγματικό μου δικαίωμα, εδώ την θρησκευτική μου ελευθερία. Καλό θα ήταν να γίνεται εκδήλωση και πέραν της εκκλησίας, πχ είτε με κατάθεση στεφάνων είτε με ανάγνωση κειμένου, οπότε εκεί θα έπρεπε να είναι παρών.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.