Πανηγυρισμοί και selfie για την πρόκριση του Παναρκαδικού

Πανηγυρισμοί και selfie για την πρόκριση του Παναρκαδικού

Μάιος 20, 2018 - 20:32
0 σχόλια

Ο Παναρκαδικός δεν λύγισε ποτέ. Ούτε όταν έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές από την αποβολή του Δημήτρη Λυμπερόπουλου στις αρχές του αγώνα, ούτε όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ στην παράταση.

Οι πράσινοι έδειξαν αποθέματα καρδιάς, έβγαλαν πάθος και ψυχή και με την αξία τους βρίσκονται στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ερασιτεχνών μετά την επική πρόκριση στα πέναλτι επί της Θύελλας Ραφήνας με 3-4 με τον Χότζιτς να είναι ο ήρωας της ''ψυχοφθόρου'' αυτής διαδικασίας.

Το τέλος του αγώνα βρήκε τους ποδοσφαιριστές, το προπονητικό επιτελείο, την διοίκηση αλλά και τους φιλάθλους στις εξέδρες να πανηγυρίζουν την μεγάλη αυτή νίκη και την πρόκριση στα ημιτελικά στο Δημοτικό γήπεδο Κιάτου.

Από τους πανηγυρισμούς δεν έλειψαν και οι selfie στιγμές με τους αδερφούς Λυμπερόπουλους, τον Γιώργο Καδά και τον Χρήστο Νάνο να χαίρονται με τον δικό τους τρόπο την επιτυχία και την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ερασιτεχνών και να δίνουν μέσω facebook το δικό τους μήνυμα.

Πατήστε ΕΔΩ για να διαβάσετε τα όσα έγιναν στον αγώνα της Θύελλας Ραφήνας με τον Παναρκαδικό και για να δείτε το βίντεο από τους πρώτους πράσινους πανηγυρισμούς στο κέντρο του Δημοτικού γηπέδου Κιάτου. 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.