Ο πιο τρυφερός τερματισμός στο «1ο Tripoli Night Run» (pics)

Ο πιο τρυφερός τερματισμός στο «1ο Tripoli Night Run» (pics)

Μάιος 21, 2018 - 11:10
11 σχόλια

Ο πρώτος νυχτερινός αγώνας που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19 Μαΐου στην Τρίπολη εκτός από τη μεγάλη συμμετοχή και την ανταπόκριση του κόσμου πρόσφερε και μερικές μοναδικές στιγμές σε όλους όσοι βρέθηκαν στην Πλατεία Άρεως.

Μια τέτοια τρομερή στιγμή είναι και ο τερματισμός ενός ζευγαριού που συμμετείχε στο «1ο Tripoli Night Run» χαρίζοντας μια εξαιρετική και σπάνια στιγμή με το οικογενειακό φίνις που επέλεξε να κάνει.

Και λέμε οικογενειακό γιατί ακριβώς αυτό ήταν. Οι δύο συμμετέχοντες τερμάτισαν χέρι-χέρι έχοντας κοντά τους το καρότσι με το παιδί τους και τον σκύλο τους, κάνοντας όλοι μαζί το πιο εντυπωσιακό και ιδιαίτερο φίνις του αθλητικού αυτού event.

Μάλιστα το αναμνηστικό μετάλλιο από το «1ο Tripoli Night Run» που χαρίζονταν σε κάθε συμμετέχοντα με το τέλος της διαδρομής πήγε στον λαιμό του συμπαθέστατο τετράποδου το οποίο κέρδισε τη συμπάθεια όλων.

Το ζευγάρι απέσπασε το θερμό χειροκρότημα από τον κόσμο στέλνοντας παράλληλα και το δικό του μήνυμα για αγάπης προς την οικογένεια και τα ζώα.

Ειδήσεις: 

11 Σχόλια

Ξυδακι, βοηθάει και στην χώνεψη, τώρα για την ξινιλα και το ότι είσαι εκτός θέματος, δεν έχω να σου προτείνω κάτι

Ακόμα και σε αυτό το άρθρο, βρέθηκαν μερικοί στόκοι να σχολιάσουν αρνητικά..... Βρείτε ένα άλλο χόμπυ και αφήστε την μιζέρια σας λίγο να χαλαρώσει.

Εν τω μεταξύ, αν δεις σε άλλες πόλεις ανάλογες εκδηλώσεις, θα διαπιστώσεις δεκάδες καροτσια και κατοικίδια, εδώ γιατί είναι διαφορετικοτητα?

14.25 ναι και σε αλλες εκδηλωσεις υπαρχουν και τα σκυλακια μαζι,και φυσικα ΔΕΝ γινεται θεμα,εδω γραφουν προφανως οι πιο πανω τα συγκεκριμενα σχολια,μιας και το πορταλ το εκανε θεμα ,το συγκεκριμενο τερματισμο,σιγα τα ωα ρε παιδια,αμα ειναι να γινομαστε θεαμα να βγαζουμε τα σκυλια μας και οτι αλλο κατοικιδιο εχουμε ,ελεος πια

@14:25 Εδώ είναι διαφορετικότητα, γιατί υπάρχουν πολλοί στόκοι, αγράμματοι, άξεστοι, τροκάνια, άπλυτοι. Αυτοί δηλαδή που ψήφισαν την παρούσα δημοτική αρχή, που 4 χρόνια τώρα μας κάθεται στο σβέρκο. Γι' αυτό υπάρχει διαφορετικότητα, Τί να καταλάβει, ας πούμε, από τέτοιες όμορφες στιγμές, ο κατσίβλαχος, το αγράμματο τροκάνι, που το μόνο που ξέρει είναι η μυτζήθρα, η στρούγκα και τα πρόβατα και το πώς να στήνεται μπροστά-μπροστά στις εκδηλώσεις, για να βγει μέσα σε όλες τις φωτογραφίες και τα πλάνα;

@15:57 πολύ εύστοχο, παρ'όλο που κάποιοι δεν θα ευχαριστηθούν τους χαρακτηρισμούς...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.